طرز تهیه تارت گوشت و قارچ خوشمزه و مجلسی سبک کافه ای

مواد لازم تارت گوشت و قارچ
نان تست یک بسته
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه رنگی ۱/۳ هر عدد
قارچ۴-۵ عدد
نمک و فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پول بیبر
شیر مقداری
بادمجان ۱ عدد
کدو ۱ عدد
طرز تهیه تارت گوشت و قارچ
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با زردچوبه تفت دهید سپس گوشت چرخکرده را اضافه کرده و حسابی سرخ کنید،سپس فلفل دلمه های رنگی رو هم نگینی خرد کنید و با گوشت چرخکرده حسابی سرخ کنید، بعد از آن قارچ را هم خرد و اضافه کنید و دوباره تفت بدیدتا کاملا مواد پخته شود،نکته:(به هیچ وجه موادمون نباید آبدار باشه و اینکه روغن زیادی استفاده نکنید) سپس اجازه بدید مواد خنک بشه ،کدو و بادمجان ها را هم جداگانه اسلایس گرد کنید و سرخ کنید و روغنی اضافی را بگیرید و حالا برای خمیر ما نیاز داریم به نان تست و شیر دورتادور نان تست را بگیرید و نان های تست رو همراه با شیر نرم کنید تا به شکل خمیر در بیاید،اگر نمیتونید با دست خمیر یکدستی دربیاورید با غذاساز این کار رو انجام بدید،حالا قالب کمربندی رو بیاورید حتما چرب کنید یا اسپری جداکننده استفاده کنید از مواد خمیری کف و به ارتفاع یک سانتی متر از اطراف بالا بیاورید و کاملا فیکس کنید و از مواد گوشتیه سرد روی خمیر بریزید و یک لایه بادمجان و یک لایه کدویی که به صورت اسلایس های گرد برش زدیم و سرخ کردیم را روی گوشت میریزیم و با یک لایه پنیر پیتزا روی مواد را میپوشانیم و در فر از قبل گرم شده با خرارت ۱۸۰ تا زمانی که زیر و اطراف نان طلایی و کرانچی شود
👏😍❤
بی نظیرہ۔👏👏
چقدر عالی😍👏
😍😍
بهبه👏👏
🔥