طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه و مجلسی به سبک رستورانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم جوجه چینی

فیله مرغ ۲۵۰ گرم(بسته به تعدادتون کم یا زیاد کنید)
مواد مرینید مرغ (آب لیمو،زست لیمو،پاپریکا،نمک،فلفل،روغن زیتون،پوره سیر،پیاز )
دلستر ساده ۱ پیمانه
آب ۲/۳ لیوان
آرد به میزان لازم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل و پودر سیر مقداری

طرز تهیه جوجه چینی

ابتدا باید مرغ را مزه دار کنیم در مواد مرینید یک شبانه روز و اگر وقتش رو ندارید دو ساعت مزه دار کنید،سپس در یک کاسه بزرگ دلستر و آب را مخلوط کرده بهش نمک و پودرسیر میزنیم و با همزن دستی میزنیم سپس کم کم آرد را اصافه کرده و هم میزنیم تا غلظت مواد مثل حلیم بشود و در مرحلخ آخر بیکینگ پودر را اضافه کرده مواد اگر شل تر از این حالت باشن به مرغ نمیچسبن پس حواستون باشه .

مسئله بعدی که بسیار مهمه در پف کردن ظرفی هست که برای سرخ کردن انتخاب میکنید ظرف را ترجیحا عمیق و کوچیک انتخاب کنید تا در روغن مصرفی صرفه جویی بشود، سپس فیله ها را که خوب مزه دار شدن در خمیر(مایه ای که حاضر کردیم ) میزنیم و در روغن داغ داغ سرخ میکنیم حرارت متوسط باشه نه کم و نه زیاد ،بعد از اتمام سرخ کردن جوجه چینی ها را روی دستمال آشپزخانه روغن گیری کنید و با سس تارتار میل کنید.

سس تارتار

خیارشور ۴-۵ عدد را ریز رنده کنید + ۱ عدد تخم مرغ آبپز رنده شده+۱ عدد آب لیموی تازه+نمک و فلفل+۱ حبه پوره سیر+۱ مشت جعفری خرد شده+پیازچه ساطوری شده+سس مایونز همه مواد را با هم ترکیب کنید یا توی غذاساز بریزید و بعد با جوجه چینی میل کنید.
پ ن: من میگو و پیاز حلقه ای برش داده شده و قارچ را هم در مواد زدم و سرخ کردم و تمااام.
پ ن:سیب زمینی های جذابمون هم در فر پخته شدن🙌🏻

‫0/5 ‫(0 نظر)

9 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا