رسپی

دستور تهیه سالاد تابستانی خوشمزه و جذاب (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد تابستانی خوشمزه و جذاب

برای درست کردن سالاد تابستانی می‌توانید از سبزیجات و میوه‌های مورد علاقه‌تان استفاده کنید. برخی از مواد محبوب برای سالاد تابستانی شامل موارد زیر است:

سبزیجات: کاهو، خیار، گوجه‌فرنگی، کرفس، پیاز، فلفل دلمه‌ای، ذرت، نخود فرنگی

میوه‌ها: هندوانه، طالبی، انگور، توت‌فرنگی، آناناس، کیوی، هلو

پنیر: پنیر فتا، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان

آجیل و دانه‌ها: گردو، بادام، بادام‌زمینی، تخمه آفتابگردان، کنجد

سس: روغن زیتون، آبلیمو، سرکه بالزامیک، عسل، خردل

1. دستور تهیه سالاد یونانی:

مواد لازم:

  • کاهو
  • گوجه‌فرنگی
  • خیار
  • پیاز
  • زیتون
  • پنیر فتا
  • روغن زیتون
  • آبلیمو
  • نمک
  • فلفل سیاه

دستور تهیه:

کاهو را خرد کرده و داخل ظرف بریزید.

گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز و زیتون را خرد کنید و به کاهو اضافه کنید.

پنیر فتا را به شکل مکعبی خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.

در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.

سس را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید.

دستور تهیه سالاد یونانی

دستور تهیه سالاد تابستانی خوشمزه و جذاب (مرحله به مرحله)

2. دستور تهیه سالاد میوه:

مواد لازم:

  • هندوانه
  • طالبی
  • انگور
  • توت‌فرنگی
  • آناناس
  • کیوی
  • هلو
  • نعناع
  • آبلیمو
  • عسل

دستور تهیه:

هندوانه، طالبی، آناناس و هلو را به شکل مکعبی خرد کنید.

انگور را از وسط نصف کنید و توت‌فرنگی‌ها را برش بزنید.

کیوی را پوست کنده و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

نعناع را خرد کنید.

در یک کاسه، هندوانه، طالبی، آناناس، هلو، انگور، توت‌فرنگی و کیوی را با هم مخلوط کنید.

در یک کاسه کوچک، آبلیمو و عسل را با هم ترکیب کنید.

سس را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید.

سالاد کینوا با سبزیجات

3. سالاد کینوا با سبزیجات

مواد لازم:

  • کینوا
  • آب یا آب مرغ
  • ۱ خیار متوسط، خرد شده
  • گوجه‌فرنگی متوسط، خرد شده
  • پیاز قرمز، خرد شده
  • ذرت پخته شده
  • جعفری تازه، خرد شده
  • روغن زیتون
  • آبلیمو
  • نمک و فلفل سیاه

دستور تهیه:

کینوا را خوب بشویید تا طعم تلخ آن از بین برود. سپس آن را با آب یا آب مرغ در یک قابلمه بریزید و جوش بیاورید. بعد، حرارت را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا آب آن تمام شود.

کینوی پخته شده را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کمی خنک شود.

در یک کاسه بزرگ، خیار، گوجه‌فرنگی، پیاز قرمز، ذرت و جعفری را ترکیب کنید.

کینوی خنک‌شده را به مواد اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.

در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

سس را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.

سالاد کینوا را بلافاصله سرو کنید یا در یخچال بگذارید و تا دو روز بعد میل کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا