دستور تهیه مسگوف عربی با طبخ عالی و بدون بو (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه مسگوف عربی با طعمی عالی و بدون بو
مسگوف یک غذای خوشمزه و متنوع عربی است که تهیه آن بسیار راحت است. این غذا یک نوع ماهی کبابی با طعمی عالی و بدون بوی نامطبوع است که میتوانید آن را در اینجا تهیه کنید. در ادامه، شما میتوانید دستور تهیه مسگوف را مشاهده کنید.
طرز تهیه مسگوف خانگی
مواد لازم :
ماهی کپور: ۱ عدد
سس تمر هندی: ۲۰ گرم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
برگ اسفناج: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن مایع: نصف قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۲۰۰ گرم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد
برگ جعفری: به مقدار لازم
لیمو شیرازی: ۴ قسمت بریده
دانه انار: ۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
پختن این ماهی خیلی ساده است و در اینجا میتوانید یک روش آسان و خوشمزه برای تهیه آن را یاد بگیرید. ابتدا روغن زیتون و کمی سیر پودر شده را در یک کاسه مخلوط کنید و سپس سس تمر هندی را به آن اضافه کنید. اگر سس تمر هندی ندارید، میتوانید به جای آن از دو قاشق آب لیموی تازه استفاده کنید.
بعد از آن، کمی فلفل، نمک و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. سپس ماهی ها را به مدت ۵ دقیقه در این مخلوط بخوابانید. ماهیها را خوب بشویید و از وسط به صورت کامل برش بزنید تا خوب سرخ شوند. مخلوط آماده شده را روی ماهی ریخته و به خوبی ماساژ دهید تا طعم دار شود.
در این مرحله، طرز تهیه مسگوف ماهی را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. بعد از آن، ماهی را از یخچال درآورده و در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از پخت، میتوانید ماهی را با کمی روغن یا کره چرب کنید. برای بهبود طعم، روی ماهیها حلقههای پیاز و مقداری اسفناج بریزید.
طرز تهیه مسگوف عربی با طعمی عالی و بدون بو
برای سرو میتوانید از دانههای انار و گوجه فرنگی نیز استفاده کنید. این ماهی واقعاً طعم و مزه خوبی دارد. سرو این ماهی با اسفناج هم میتواند عالی باشد. میتوانید این ماهی را در کنار انواع پلوها سرو کنید. این غذا برای مهمانیها هم بسیار مناسب است. برای خوش طعمتر کردن این ماهی، میتوانید از ادویههای مورد علاقهتان هم استفاده کنید.