رسپی

دستور تهیه کاپ کیک شکلاتی با نوتلا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کاپ کیک شکلاتی با نوتلا

نوتلا از دهه 60 میلادی به بازار آمد و با وجود ترکیب ساده‌اش شامل کاکائو، شکر، روغن نخل و فندق، خیلی زود به یکی از خوراکی‌های پرطرفدار دنیا تبدیل شد و بین مردم اروپا جا باز کرد. انرژی‌زا بودن، طعم خوشمزه و سهولت استفاده از این محصول باعث شده که نوتلا به یکی از اجزای اصلی صبحانه تبدیل شود.

نوتلا به دلیل حالت مایع و ترکیب خاصش، به عنوان صبحانه و میان‌وعده، به تدریج به یکی از مواد اصلی دسرهای دیگر نیز تبدیل شد. این برند، یکی از مشهورترین شکلات‌های تاریخ است و آنقدر محبوب شده که اخیرا تمبر یادبودی به افتخار آن منتشر شده و سالگرد پنجاه سالگی‌اش به «روز جهانی نوتلا» نام‌گذاری شده است!

دستور تهیه کاپ کیک نوتلا شکلاتی خوشمزه و عالی مرحله به مرحله

مواد لازم:

نوتلا یا شکلات صبحانه 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید 1/4 پیمانه
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه :

1- ابتدا مواد خشک (آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، شکر، نمک) را خوب با هم مخلوط کنید. سپس روغن مایع را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. بعد شیر را نیز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

دستور تهیه کاپ کیک شکلاتی با نوتلا

2- یک فنجان نشکن را چرب کرده و مخلوط را درون آن بریزید. سپس 1 قاشق غذاخوری نوتلا (شکلات فندقی صبحانه) را روی مخلوط بریزید.

3- فنجان را به مدت 15 دقیقه در یک قابلمه با یک بند انگشت آب جوش و با دمکنی بپزید.

4- سپس 10 دقیقه صبر کرده و بعد فنجان را خارج کنید و کاپ کیک را سرو کنید.

دستور تهیه شیک نوتلا ساده و خوشمزه

مواد لازم :

شکلات نوتلا آب شده: یک چهارم پیمانه
اسکوپ بستنی: ۲ عدد (بهتر است از یک اسکوپ وانیلی و یک اسکوپ شکلاتی استفاده کنید)
شیر: یک دوم پیمانه
خامه: به میزان لازم (برای تزیین)
پودر شکلات یا پودر کاکائو: به میزان دلخواه (برای تزیین)

دستور تهیه کاپ کیک شکلاتی با نوتلا

دستور تهیه کاپ کیک شکلاتی با نوتلا (مرحله به مرحله)

دستور تهیه :

همان‌طور که می‌دانید، نوتلا یکی از مشهورترین و بهترین برندهای شکلات در دنیا است. طرفداران نوتلا و میلک شیک از این نوشیدنی بی‌نهایت خوشحال خواهند شد. تهیه شیک نوتلا بسیار ساده و در چند مرحله انجام می‌شود. امروزه نوتلا در بسیاری از دسرها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود.

برای شروع، شیر را به همراه بستنی و نوتلا در میکسر بریزید و هم بزنید. این کار را تا زمانی که مواد خوب مخلوط شوند، ادامه دهید.

لیوانی که در یخچال ۴ ساعت گذاشته‌اید تا خنک شود را بردارید. این لیوان همان لیوانی باشد که قرار است نوتلا در آن سرو شود. مقداری نوتلا را روی دیواره لیوان به صورت مارپیچی بزنید.

مواد مخلوط شده در میکسر را درون لیوان بریزید. در مرحله بعد، خامه را بردارید و به صورت مارپیچی روی مواد بریزید. در انتهای کار، می‌توانید برای تزیین خامه از پودر کاکائو استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا