رسپی سالاد ماکارونی با سیب زمینی؛ خوشمزه و آسان

“`html
سالاد ماکارونی با سیب زمینی، یک سالاد لذیذ و محبوب است که میتواند بهعنوان پیش غذا یا وعده اصلی مورد استفاده قرار گیرد. این سالاد از مواد سادهای مانند سیب زمینی، تخم مرغ، ماکارونی فرمی، ژامبون و … تهیه میشود.
در این بخش از رضیم بلاگ، دستور تهیه سالاد ماکارونی با سیب زمینی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با سیب زمینی
برای تهیه این سالاد به مواد زیر نیاز دارید:
ماکارونی فرمی | ۱ لیوان |
سیب زمینی | ۲ عدد |
خیارشور | ۶ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
هویج | ۳ عدد |
نخود فرنگی | ۱ لیوان |
ژامبون | ۳۰۰ گرم |
سس مایونز | به میزان لازم |
آبلیمو | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
کره | به میزان لازم |
آب | به میزان لازم |
مراحل تهیه سالاد ماکارونی با سیب زمینی
برای یادگیری مراحل تهیه این سالاد، مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: خرد کردن سیب زمینی، خیارشور و ژامبون
ابتدا سیب زمینیها را پوست کنده و به شکل مربعهای متوسط خرد کنید. سپس خیارشورها و ژامبون را نیز به صورت ریز و نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. اگر دوست دارید، میتوانید به جای ژامبون از مرغ استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: خواص شگفتانگیز آب سیبزمینی!
مرحله دوم: پختن سیب زمینی و تخم مرغ
بعد از خرد کردن سیب زمینیها، آنها را به همراه آب، کره و نمک در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزند. مراقب باشید که سیب زمینیها زیاد نپزند تا خرد نشوند.
سپس، تخم مرغها را با کمی آب بپزید. پس از پخته شدن تخم مرغها، آنها را …
“““html
را پوست گرفته و سفیده آنها را به صورت ریز خرد کنید و زرده آنها را کنار بگذارید.
مرحله سوم: پختن هویج و نخود فرنگی
در این مرحله، ابتدا هویجها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آنها را به شکل نگینی خرد کرده و با مقداری آب بپزید. نخود فرنگیها را هم بشویید و با کمی آب، نمک و کره بپزید.
مرحله چهارم: پختن ماکارونی فرمی
برای پختن ماکارونی فرمی، در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، ماکارونیها را به آن اضافه کنید تا بپزند و نرم شوند. بعد از پخت، ماکارونیها را آبکش کرده و با آب سرد بشویید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد ماکارونی با کاهو
مرحله پنجم: آماده کردن سس
برای تهیه سس، یک ظرف مناسب بردارید و سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست بیاید.
مرحله ششم: اضافه کردن مواد سالاد ماکارونی به سس
سیبزمینی، سفیده تخممرغ، خیارشور، ژامبون، هویج و نخود فرنگیها را به ظرف حاوی سس اضافه کرده و هم بزنید. بعد، ماکارونیهای فرمی را هم به آن اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
مرحله آخر: اضافه کردن زرده تخممرغ
در پایان، زرده تخممرغ را رنده کرده و روی سالاد ماکارونی بپاشید. سپس سالاد را حداقل به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها به هم ترکیب شوند و سالاد ماکارونی با سیبزمینی آماده سرو شود.
سالاد ماکارونی با سیبزمینی آماده است. نوش جان!
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد ماکارونی با قارچ
چند فوت و فن کوزهگری در تهیه سالاد ماکارونی با سیبزمینی
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه سالاد ماکارونی با سیبزمینی اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
- پس از پختن ماکارونی فرمی، بلافاصله آن را آبکش کرده و با آب سرد بشویید. سپس اجازه دهید کاملاً خشک شود. این کار کمک میکند که سالاد ماکارونی سس کمتری جذب کند.
- برای خوشمزهتر شدن سالاد ماکارونی با سیبزمینی، میتوانید چند عدد فلفل دلمهای رنگی به آن اضافه کنید.
در این بخش از مجله آشپزی رضیم با رسپی سالاد ماکارونی با سیبزمینی آشنا شدید. امیدواریم از تهیه و نوش جان کردن این سالاد خوشمزه لذت ببرید.