طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه رولت گوشت شکم پر ترکیه ای خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم رولت گوشت شکم پر ترکیه ای

۱) ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲) یک عدد تخم مرغ
۳) ۳ ق.س آرد سوخاری
۴) ۳ حبه سیر
۵) یک عدد پیاز رنده شده
۶) یک ق.م نمک
۷) فلفل سیاه ، کاری ، آویشن ، پول بیبر
۸) یک ق.س رب فلفل

✔ مواد داخلش :
۱) یک عدد سیب زمینی
۲) یک لیوان چای خوری نخود سبز
۳) یک عدد هویج
۴) یک عدد فلفل چیلی

طرز تهیه رولت گوشت شکم پر ترکیه ای

به غیر از رب تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید سپس روی کاغذ روغنی به شکل مربع باز کنید و مواد داخلش رو که آماده کردید داخلش بریزید و رل کنید داخل سینی رو کمی چرب کنید و رل رو داخلش قرار بدید ده دقیقه بزارید بپزه سپس از فر خارج کنید و یک لیوان آب داغ که رب رو داخلش حل کردید داخل سینی بریزید و روی سینی رو فویل بکشید ۲۵ الی ۳۰ دقیقه ی دیگه بزارید بپزه بعد از پخت فویل رو بردارید روش پنیر پیتزا بریزید بعد از اینکه پنیر آب شد و برشته شد از فر خارج کنید
🌼 مواد داخل رل باید پخته باشه و مواد آبپز شده رو میتونید با مقدار کم روغن تفت بدید نمک و اودیه رو هم اضافه کنید .

نوش جان 😋

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا