رسپی

سالاد آلمانی، طعمی متفاوت در میز غذای شما! (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سالاد آلمانی، طعمی متفاوت در میز غذای شما!

بسیاری فکر می‌کنند “سالاد آلمانی” متعلق به آلمان است، در حالی که این سالاد در ایران به نام‌های “سالاد الویه” یا “سالاد کوکتل” شناخته می‌شود. این سالاد از ترکیب سیب‌زمینی، سوسیس، خیارشور، تخم‌مرغ، پیازچه و سس مایونز درست می‌شود.

1. سالاد سیب‌زمینی آلمانی:

مواد لازم:

سیب‌زمینی: 500 گرم

پیاز: 1 عدد

بیکن: 200 گرم

خیارشور: 2 عدد

سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری

خردل: 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه:

سیب‌زمینی‌ها را پوست کرده و به قطعات کوچک برش بزنید. آنها را در آب جوش بپزید تا نرم شوند.

پیاز را به قطعات ریز برش زده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.

بیکن را نیز به قطعات کوچک برش زده و جداگانه تفت دهید تا برشته شود.

سالاد آلمانی، طعمی متفاوت در میز غذای شما! (مرحله به مرحله)

پس از پختن، سیب‌زمینی‌ها را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.

خیارشورها را به قطعات کوچک برش بزنید.

حالا همه مواد شامل سیب‌زمینی، پیاز، بیکن، خیارشور، سس مایونز، خردل، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید.

سالاد را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

2. سالاد کلم ترش آلمانی:

مواد لازم:

کلم ترش: 500 گرم

سیب: 1 عدد

پیاز: 1 عدد

هویج: 1 عدد

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سرکه: 1 قاشق غذاخوری

شکر: 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

سالاد کلم ترش آلمانی

دستور تهیه:

کلم ترش را آبکش کرده و بفشارید تا آب اضافی آن خارج شود.

سیب، پیاز و هویج را ریز رنده کنید.

همه مواد را در یک کاسه مخلوط کنید.

روغن زیتون، سرکه، شکر، نمک و فلفل را به سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سالاد را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

3. سالاد سبزیجات آلمانی:

مواد لازم:

کاهو: 1 عدد

گوجه فرنگی: 2 عدد

خیار: 1 عدد

پیازچه: 1 دسته

تربچه: 5 عدد

آووکادو: 1 عدد

پنیر فتا: 100 گرم

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

سالاد سبزیجات آلمانی

دستور تهیه:

کاهو را شسته و خرد کنید.

گوجه فرنگی، خیار، پیازچه و تربچه را به قطعات کوچک برش دهید.

آووکادو را پوست کرده و به قطعات کوچک برش بزنید.

پنیر فتا را به قطعات کوچک خرد کنید.

همه مواد را در یک کاسه مخلوط کنید.

روغن زیتون، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را به سالاد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

separator line

نکات تکمیلی:

شما می‌توانید بسته به سلیقه خود، مواد دیگری مانند ذرت، نخود فرنگی یا قارچ به سالاد آلمانی اضافه کنید.

برای تنوع بیشتر، می‌توانید از سس‌های مختلف مانند سس فرانسوی یا سس هزار جزیره به جای سس مایونز استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا