طرز تهیه بستنی انبه و موز خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بستنی یکی از دلچسبترین خوراکیها است که اکثر افراد در گوشهوکنار دنیا و در تمام فصول از آن استفاده میکنند و بستنی انبه اولین آموزشِ بستنی هامون از دومین ❌چالشِ رایگانِ پولسازشو ❌هستش که با عشق براتون درستش کردم امیدوارم در این روزهای داغِ تابستونی درست کنید و کنار عزیزانتون نوش جان کنید و جیگرتون خنک شه و حال بیاد🤌🏻🥭🍦😅🤤
بریم باهم بستنی انبه رو بسازیم👇🤤
مواد لازم بستنی انبه و موز
انبه یخ زده : ۳۰۰ گرم
موز یخ زده : ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه یا خامه قنادی : ۱۰۰ گرم
پودر ثعلب : ۲ ق چ خ
شکر : ۲ تا ۵ ق چ خ
طرز تهیه بستنی انبه و موز
انبه ها و موزها رو پوست کنده و اسلایس کنید و داخل فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند سپس به همراه خامه و مخلوط شکر و پودر ثعلب داخل بلندر یا مخلوط کن بریزید و به مدت حداقل ۳ دقیقه خوب مخلوط کنید که کاملا تمام مواد له شود و قوام پیدا کند و بعد داخل ظرف مورد نظر بریزید و به مدت حداقل ۱۲ ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد سرو و کنار عزیزانتون این بستنیِ بهشتی رو نوش جان کنید ❤️🤤🥭
.
.
❌نکته ۱) پودر ثعلب بستنی نوعی پودر تثبیتکننده است که باعث کشسانی و قوام بستنی میشود، و حتما باید هنگام استفاده با شکر مخلوط شود که داخل مواد گوله نشود و خوب ترکیب شود و اگر حذف کنید بستنی قوام خوبی نمیگیرد.
❌نکته ۲ ) میزان شکر رسپی را به دلخواه بریزید .
❌نکته ۳) حتما میوه های رسپی کاملا یخ زده باشد و اگر انبه دوست ندارید جایگزین از هلو یا گلابی استفاده کنید.
❌نکته ۴) حداقل ۱۲ ساعت باید بستنی داخل فریزر استراحت کند و اگر زمان بیشتری استراحت کند بهتر است .
❌نکته ۵) اگر پودر ثعلب رو حذف کنید با همین رسپی یک شیک خوشمزه میتونید درست کنید که ۱ روز در یخچال ماندگاری داره.
❌نکته ۶) ماندگاری این بستنی در فریزر ۳ روز میباشد.
.
اگر سوالی دارید در کامنت بپرسید 🙏❤️
خیلی عالیه😍😍👏
ممنون از آموزش های عالیتون❤️
عالیه مثل همیشه 👏👏
به بههه چه عالی😍
حرف نداره عالیه 😍