طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه بستنی شاهتوت خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

بستنی شاتوت بهشتی ترین بستنیِ تابستونیه🤤🤌🏻و طعمش بهترین خاطراتِ دوران کودکیم رو برام زنده میکنه 🫠🫶🏻😍
بریم باهم بستنی شاتوت بسازیم👇

مواد لازم بستنی شاهتوت

شاتوت یخ زده : ۲۵۰ گرم
ثعلب : ۱ یا ۲ ق چ خ
شکر : ۵ ق چ خ
خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم

طرز تهیه بستنی شاهتوت

شاتوت های یخ زده را به همراه شکر و ثعلب و خامه صبحانه در غذا ساز بریزید و خوب ترکیب کنید و داخل لیوان تک نفره بریزید و حداقل ۶ ساعت در یخچال استراحت دهید ،سپس با سس شاتوت و تکه های توت فرنگی و رزبری روی بستنی را تزئین کنید.
❌نکته ۱) پودر ثعلب بستنی نوعی پودر تثبیت‌کننده است که باعث کشسانی و قوام بستنی می‌شود، و حتما باید هنگام استفاده با شکر مخلوط شود که داخل مواد گوله نشود و خوب ترکیب شود و اگر حذف کنید بستنی قوام خوبی نمیگیرد.
❌نکته ۲ ) به جای خامه صبحانه میتوانید خامه قنادی بزنید .
❌نکته ۳)حداقل ۶ ساعت باید بستنی داخل فریزر یا ۴ ساعت داخل بخچال استراحت کند و اگر زمان بیشتری استراحت کند بهتر است .
❌نکته ۴)اگر پودر ثعلب رو حذف کنید با همین رسپی یک شیک خوشمزه میتونید درست کنید که ۱ روز در یخچال ماندگاری داره.
❌نکته ۵)ماندگاری این بستنی در فریزر ۱ روز میباشد.
اگر سوالی دارید در کامنت بپرسید 🙏❤️

‫0/5 ‫(0 نظر)

5 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا