طرز تهیه بستنی فندقی شکلاتی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بستنی یکی از دلچسبترین خوراکیهای دنیاست و حدود 90 درصد مردم ایالات متحده آمریکا طرفدار بستنیاند و آمریکاییها بیشتر از هر جای دیگری در دنیا بستنی میخورند،اگر بخواهیم دقیقتر بگوییم میزان مصرف بستنی در این کشور سالانه 23 گالن است.شاید برایتان جالب باشد که بدانید، بستنی یک نماد معنوی خوراکی در طی جنگ جهانی دوم بوده است و هر گروه از ارتش با بستنی از سربازان خود پذیرایی میکردند. با پایان یافتن جنگ، آمریکاییها شادی خود را با بستنی جشن گرفتند.
بریم باهم بستنی شکلاتی قندق رو بسازیم👇🤤🍫🌰
مواد لازم بستنی فندقی شکلاتی
بیسکوئیت ساده یا شکلاتی : ۵۰ گرم
فندق خام رُست شده ( بو داده) : ۴۰ گرم
شیر :۴۲۰ گرم
شیر عسلی : ۱۸۰ گرم
شیر خشک قنادی : ۱ و ۱/۲ ق چ خ
ثعلب : ۱ ق چ خ
شکر : ۱ ق چ خ
پودر کاکائو و پودر قهوه : به میزان دلخواه
طرز تهیه بستنی فندقی شکلاتی
شیر ،شیرعسلی،پودر کاکائو،پودر قهوه،فندق ،شکر،ثعلب،شیرخشک و بیسکوئیت ساده یا شکلاتی رو بریزید داخل مخلوط کن یا غذاساز و حدود ۲ دقیقه با دور تند خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس داخل ظرف مورد نظر یا قالب سیلیکونی مخصوص شکلات بریزید و حداقل به مدت ۱۲ ساعت داخل فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند سپس داخل شکلات تلخ ذوب شده غوطه ور کنید و بستنی را کاور کنید سپس با پودر فندق روی بستنی را تزئین نمایید 🍫🍦
❌نکته ۱) پودر ثعلب بستنی نوعی پودر تثبیتکننده است که باعث کشسانی و قوام بستنی میشود، و حتما باید هنگام استفاده با شکر مخلوط شود که داخل مواد گوله نشود و خوب ترکیب شود و اگر حذف کنید بستنی قوام خوبی نمیگیرد.
❌نکته ۲ ) میزان پودر قهوه و پودر کاکائو در رسپی را به دلخواه بریزید .
❌نکته ۳)حداقل ۱۲ ساعت باید بستنی داخل فریزر استراحت کند و اگر زمان بیشتری استراحت کند بهتر است .
❌نکته ۴)اگر پودر ثعلب رو حذف کنید با همین رسپی یک شیک خوشمزه میتونید درست کنید که ۱ روز در یخچال ماندگاری داره.
❌نکته ۵)ماندگاری این بستنی در فریزر ۳ روز میباشد.
اگر سوالی دارید در کامنت بپرسید 🙏❤️
👏👏👏❤️
بنظرم خيلي جذابه😍😍
😍😍😍
خوش سلیقه 👏😍👏😍
عجب ترکیب جذابی😍😍