طرز تهیه بستنی نوتلا خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم بستنی نوتلا
شیر ۴پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
خامه قنادی ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو یک ق غ
ثعلب ۳ ق چایخوری
نوتلا یا شکلات فندقی صبحانه ۳ق غ
خرده های بیسکویت شکلاتی؛اورئو یاخرده های کیک شکلاتی نصف پیمانه
طرز تهیه بستنی نوتلا
ابتدا پودر کاکائو شکر ثعلب را درکاسه ریخته مخلوط کنید
شیر ونوتلا رو به مخلوط اضافه کنید با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی مخلوط کنید بعد به مدت ده دقیقه با همزن هک بزنید تا کاملا مواد مخلوط و شکر حل بشه
امواد را در ظرفی که سطح آن زیاد و ارتفاع ان کم است ریخته و توی فریزر قرار بزارید حدودا ۴_۵بار در فاصله های تقریبا یک ساعت ان را بیرون اورید و خوب با همزن هم بزنید تا یخی نشود دمای فریزر رو بالا ببرید وقتی که مواد کشدار وکمی سفت شد و همزن کند کار کرد خامه قنادی را فرم دهید وبه ان اضافه کنیدو با همزن بزنید تا یکدست شود برای من با ۵بار همزدن کشدار و سفت شد برای شما ممکنه کمتر از ۵بار یا بیشتر از ۵بار طول بکشه در هر صورت مواد باید به غلظت توی فیلم برسه تا یخ نزنه بعد تکه های بیسکویت یا تکه های کیک شکلاتی را به ان اضافه و مخلوط کنید
بستنی را در فریزر بگذارید نیم ساعت بمونه کمی خودش رو بگیره بعد با قاشق کمی همبزنید دوباره روش رو صاف کنید روش کمی بیسکوییت بریزید بزارید ۱۲ساعت بمونه تا خودش رو بگیره و نوش جان
چ جالب و عالی ممنونم از اموزشتون🌹😋👌🏻😍
عالی 👏👏👏👏👏
😍جذاب به نظر میاد
به به عالی😍😍😍😍
نوش جان عالیه😍😍😍