طرز تهیه بستنی گیلاس خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم بستنی گیلاس
موز فریز شده : به مقدار لازم
گیلاس فریز شده : به مقدار لازم
طرز تهیه بستنی گیلاس
1_ یکروز قبل از تهیه بستنی هسته گیلاس هارا خارج کرده و فریز نمایید.
فریز کردن گیلاس ها از یک روز قبل نکته مهمیه .
2_دستگاه رو روشن میکنیم. گیلاسها به سرعت پودر میشوند. حالا موز رو اضافه میکنیم.
3_هر سه ثانیه یکبار با قاشق میوه ها رو به کف بلندر فشار بدید و باز سه ثانیه دیگه دستگاه رو روشن میکنیم.
4_ خیلی سریع در کمتر از یک دقیقه بستنی ما آماده است. و البته زمانش بستگی به قدرت موتور دستگاه شما داره.
✔سایر نکات :
1. اگر از میزان مساوی موز و گیلاس استفاده کنید بهترین بستنی رو خواهید داشت.
ولی شما میتونید با ذائقه خودتون کم و زیادش کنید.
2. موزها رو جدا خورد کرده و فریز کنید.
3. گیلاسها رو هم جداگانه نصف کرده و فریز کنید.
بعد چشمی و حدودی به میزان مساوی از موز و گیلاس رو توی دستگاه بریزید.
4. با گیلاس خالی هم بافتش مثل بستنی یخی میشه و اون حالت کشدار یک بستنی اصیل رو نداره.
پس توصیه میکنم به همین نسبتی که گفته شده از موز و گیلاس استفاده کنید.
عالی شده😍
دلمون خواست😍😍
وسوسه شدم دست به کار شم درستش کنم😁😂
ممنون از توضیحاتتون🙏عالی بود
به بههه چه عالی😍