طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم تارت توت فرنگی با کرم

مواد لازم برای خمیر تارت: ▫️250 گرم آرد(نزدیک 2 لیوان)
▫️120 گرم کره سرد تکه تکه شده
▫️2 قاشق غذاخوری پودر شکر
▫️1 زرده تخم مرغ
▫️3 قاشق غذاخوری آب سرد
▫️5 گرم وانیل شکری

مواد لازم برای کرم: ▪️3 لیوان شیر سرد
▪️4 قاشق غذاخوری شکر
▪️2 قاشق غذاخوری نشاسته
▪️2 قاشق غذاخوری آرد
▪️1 زرده تخم مرغ
▪️2 قاشق چایخوری وانیل شکری
▪️1 قاشق غذاخوری کره
میوه مثل توت فرنگی به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم

🔸آرد و کره رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین(اگه مخلوط کن ندارین، کره رو رنده کنین و با دستتون با آرد مخلوط کنین)، بعد بقیه موادو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی شه. بعد با فویل بپوشونین و 1 ساعت در یخچال استراحت بدین.بعد روی میز کار و خمیرتون کمی آرد بپاشین و با وردنه باز کنین و با قالب بزرگ دلخواه ببرین و پشت قالب مافینتون بزارین حتما خمیر را چنگال بزنید تا پف نکند . خمیر تارت پف کرده مطلوب نیست .
و در فر گرم شده 180 درجه بپزین.بعد کمی بزارین سرد شن بعد از فر دربیارین.
🔸برای کرم،نصف شیر سرد رو با نشاسته و آرد مخلوط کنین قشنگ، بعد ظرف دیگه، زرده تخم مرغ و شکر رو خوب هم بزنین و نصف دیگه شیر رو کمی گرم کنین، ولی نجوشونین، و به مخلوط زرده اضافه کنین آروم آروم و خوب هم بزنین، بعد این دوتا ظرف رو باهم مخلوط کنین و بزارین روی شعله و حین همزدن، بپزین تا به غلظت مورد نظر برسه.وقتی میخوایین از شعله بردارین بهش وانیل و کره رو اضافه کنین.
🔸داخل تارت ها کرم رو با ماسوره بزارین و روشون میوه های دلخواه بزارین و اگه خواستین، میتونین روی میوه ها ژله بریلو بدین تا شفاف باشن.
نکته:
اگر ماده پرکننده پختنی خیلی آبکی باشد ، تارت را با چنگال سوراخ نکنید . برای جلوگیری از پف کردن آن ، یک برگ کاغذ روغنی را روی خمیر در قالب گذاشته و با حبوبات پر کنید تا سنگین شود . اینجوری خمیر پف نمی کند و سوراخ هم نمی شود

همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا