طرز تهیه تارت خرما و پسته خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم تارت خرما و پسته
كره 140 گرم
وانيل 1ق چ
پودر قند 1/4 پيمانه
تخم مرغ 1عدد
آرد 1و1/4پيمانه
مواد لازم براي خرما:
خرما 300گرم
پودر پسته 1 ق غ
پودر گردو 1ق غ
پودر هل 1ق چ
پودر دارچين 1ق غ
طرز تهیه تارت خرما و پسته
كره را ب دماي محيط رسانده و بعد همراه پودر قند و وانيل و تخم مرغ با دور كند همزن همزده تا كاملا پودر قند قاطي كره بشه بعد ارد رو اروم اروم اضافه كرده با نوك انگشت ورز ميدهيم خمير نرمي بدست مياد قالب تارت را چرب كرده اندازه گردو از خمير برداشته قالب تارت پهن كرده بعد با چنگال چند جا سوراخ ايجاد كرده تا پف نكند بعد داخل فر ك از قبل روشن كرديم با درجه حرارت 180بمدت 20دقيقه قرار داده بعد از پخت از فر بيرون اورده ميزاريم خنك بشه بعد از قالب در اورده .
هسته هاي خرما را گرفته با گوشت كوب له ميكنيم بعد تمام مواد را اضافه كرده با دست خوب ورز بدين بعد اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده توي پودر پسته می غلتانیم و داخل تارتايي ك درست كرديم قرار ميدهيم.
همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
روش دوم طرز تهیه تارت خرما و پسته
تارت خرما و پسته یک دسر خوشمزه و مغذی است که طعم شیرین خرما و تردی پسته را به خوبی ترکیب میکند. این دسر نه تنها برای مهمانیها مناسب است، بلکه میتواند یک میانوعده سالم و خوشمزه هم باشد.
مرحله به مرحله
مواد لازم:
- ۱ پیمانه آرد
- ۱/۲ پیمانه کره (سرد و خرد شده)
- ۱/۴ پیمانه شکر
- ۱ عدد تخممرغ
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ۱/۲ پیمانه خرما (بدون هسته و خرد شده)
- ۱/۲ پیمانه پسته (خرد شده)
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- نمک به مقدار لازم
مراحل تهیه:
- تهیه خمیر تارت:
- آرد، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
- کره سرد را به مخلوط اضافه کنید و با انگشتان خود مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.
- تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
- خمیر را در یک کیسه پلاستیکی بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
- تهیه پرکننده:
- در یک کاسه، خرماهای خرد شده، پسته خرد شده و دارچین را مخلوط کنید.
- جمعآوری تارت:
- خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و روی سطح آردپاشی شده باز کنید.
- خمیر را در قالب تارت قرار دهید و با چنگال چند سوراخ رویش ایجاد کنید.
- مخلوط خرما و پسته را روی خمیر بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
- پخت:
- تارت را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شود.
نکات کلیدی
- میتوانید از انواع دیگر مغزها مانند بادام یا گردو نیز استفاده کنید.
- برای طعم بهتر، میتوانید کمی عسل یا شکر قهوهای به مخلوط خرما اضافه کنید.
سوالات متداول
- آیا میتوانم تارت را قبل از مهمانی آماده کنم؟ بله، میتوانید تارت را یک روز قبل از مهمانی تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید.
- چقدر میتوانم تارت را نگهداری کنم؟ تارت را میتوانید در یخچال به مدت ۳-۴ روز نگهداری کنید.
امیدوارم از تهیه این تارت خوشمزه لذت ببری! اگر سوال دیگهای داشتی، حتماً بپرس! 😊