طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه لازانیا فنجانی فینگرفود خوشمزه و مجلسی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم لازانیا فنجانی

لازانیا ۱ بسته
۲۲۰ گرم سوسیس چرخ کرده
۴ حبه سیر له شده
۱ پیمانه گوجه له شده
۳ قاشق غذاخوری رب گوجه
۲ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی (ترکیبی از ریحان، پونه، جعفری و آویشن خشک)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه ۱/۴ ق چ
پنیر موزارلا ۱ پیمانه

مواد لازم سس بشامل

۲ قاشق غذاخوری آرد سفید
۵۰ گرم کره
۱ لیوان شیر
۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه
پاپریکا و جوز هندی به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سس بشامل

کره را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود. در ادامه آرد را اضافه می کنیم و به خوبی با کره مخلوط می کنیم ، تفت دادن آرد را در کره تا جایی ادامه می دهیم که مخلوط حالت خمیری پیدا کند ، پس از تفت دادن آرد شیرا را اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا دیگر هیچ گلوله باز نشده ای از آرد در آن وجود نداشته باشد.پس از اینکه سس به غلظت مورد نظرمان رسید مقداری نمک، فلفل سیاه، جوز هندی و پاپریکا اضافه می کنیم و طعم سس را تست می کنیم.

طرز تهیه لازانیا

۱. ورقه های لازانیا را مطابق با دستور روی پاکت همراه با کمی نمک و روغن در آب بجوشانید.

۲. در این فاصله سوسیس را همراه با کمی روغن در تابه ای به مدت ۷-۵ دقیقه تفت میدهیم تا رنگ آن برگردد.

۳. در ادامه سیر، رب، گوجه له شده، ادویه ایتالیایی و نمک را افزوده و اجازه میدهیم تا بجوشد و آب آن کشیده شود.

۴. پس از آبکش ورقه های لازانیا، با گرفتن کمی آب سرد روی آنها چسبندگی شان را کم کنید. شش عدد از ورقه ها را در راستای طولشان برش زده به دو نیم کنید و به این ترتیب ۱۲ نوار باریک ایجاد کنید. علاوه بر این از یک قالب گرد فلزی استفاده کنید و از ورقه ها به تعداد ۲۴ دایره قالب بزنید (میتوانید به جای قالب زدن آنها را در طول عرضشان مربعی ببرید).

۵. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده و سینی مافین ۱۲ تایی را چرب میکنیم. کف هر قالب مافین یک ورقه لازانیای دایره ای (یا مربعی) قرار میدهیم. دو انتهای هر نوار لازانیا را نیز روی هم قرار داده و رینگ ایجاد شده را درون هر قالب مافین میگذاریم و به این ترتیب دیواره ها را میپوشانیم.

۶. کف هر قالب روی ورقه ها یک قاشق غذاخوری از ترکیب سوسیس قرار داده مجددا روی آنها را با یک برگ لازانیای دایره یا مربعی بپوشانید. یک قاشق غذاخوری از سس بشامل روی آنها قرار داده و دوباره یک برگ دایره یا مربعی میگذاریم. در آخر بار دیگر یک قاشق غذاخوری از ترکیب سوسیس در هر قالب گذاشته و با کمی پنیر موزارلا میپوشانیم.

۷. سینی مافین را به مدت ۱۵-۱۲ دقیقه در فر قرار میدهیم تا پنیر ذوب و طلایی شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا