طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه نان رول دارچین خوشمزه و مجلسی به سبک قنادی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

نون رول دارچین تست کردی تا حالا؟
عاقا نگم بهت که محشره محشر🤌 مخصوصا اگه مابینش از شکر قهوه ای و گردو استفاده کنی😍🤤
مستقیم میری بهشت😜🥰 همراه سایت آموزش آشپری رضیم باشید .

🔺مواد خمیر نان رول دارچین👇

🔺شیر یک لیوان
🔺شکر یک قاشق غذاخوری
🔺خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
🔺تخم مرغ یک عدد
🔺شکر برای داخل خمیر یک چهارم لیوان
🔺کره ۵۰گرم
🔺نمک یک قاشق چایخوری
🔺آرد حدودا ۴۰۰ گرم (نمیشه دقیق گفت باید کم کم اضافه کنین تا خمیر به خوبی خودش رو بگیره)

🔺اول شیر ولرمی که دست رو نسوزونه روبا یک قاشق شکر و خمیر مایه مخلوط کنین کنار بزارین تا عمل بیاد (مهمه که بعد ۱۰ دقیقه روش کف کنه اگه کف نکرد خمیر مایه تون خرابه)

تو ظرف دیگه تخم مرغ و شکر و نمک و کره رو مخلوط کنین و هم بزنین بعد خمیر مایه عمل اومده اضافه کنین و در آخر کم کم آرد اضافه کنین بک فله نریزین تا خمیر به خوبی خودش رو بگیره رو سطح کار مدام ورز بدین که مصرف آرد رو کمتر کنین

🔴نکته مهم؛ریختن ارد زیاد فقط بافت نون رو سفت میکنه و باعث میشه خمیر پف نکنه و سنگین بشه پس به اندازه بریزین.

مواد میانی👇

گردو آسیاب شده یک چهارم لیوان (میتونین نریزین)
شکر قهوه ای نصف لیوان(میتونین از شکر سفید هم استفاده کنین)
پودر دارچین ۲ قاشق چایخوری

🔴دمای پخت نان در فر ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
🔴در توستر و فر برقی باید ۲۰ درجه کمتر کنین ۱۶۰ درجه
🔴زمان بر اساس شعله فر متغییر هست پس حواستون باشه نونتون نسوزه.

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا