طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه نان روگن خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم نان روگن خانگی

خمیر مایه فوری ۲ق غ
سرکه سفید ۲ ق غ
نمک ۱ ق غ
شکر ۳ ق غ
آب ولرم یک و یک دوم پیمانه
روغن یک سوم پیمانه
آرد حدود ٥ پیمانه
آرد روگن ۱ قاشق غذاخوری سر خالی(اگر نداشتید حذف کنید)
اول تمام مواد را اندازه کرده و کنار بگذارید

طرز تهیه نان روگن خانگی

شکر ،خمیر مایه،سرکه،روغن،آب ولرم و نمک را در ظرفی ریخته آرد را کم کم اضافه میکنیم با قاشق چوب هم میزنیم تا حدی که بتوان با دست ورز داد حدود ۲۰ دقیقه ورز میدهیم در ظرفی که چرب کردیم قرار میدهیم و روی آن را پارچه یا سلفون می گذاریم در دمای محیط داخل کابینت یا فر خاموش حدود یک ساعت قرار میدهیم تا دوبرابر شود
بعد از این مدت خمیر را روی سطح تمیز می گذاریم و کمی ورز میدهیم در حد یکدست شدن دوباره خمیر ، کل خمیر را با دست شکل دایره یا بیضی میدهیم و روی سینی فر می گذاریم(من کاغذ روغنی کف سینی گذاشتم )حدود ۱۰ دقیقه از استراحت گذشت من با تیغ کاتر طرح انداختم روی نون (حتما باید با تیغ تیز و نو اینکارو کرد )گذاشتم ۱۲ دقیقه دیگه استراحت کنه
فر را روشن میکنیم دمای ۱۸۰ درجه کف فر یه کاسه آبجوش قرار میدهیم ؛زمان استراحت که تمام شد و فر به دمای مناسب رسید نان را داخل فر می گذاریم به مدت ۳۰ دقیقه ممکن است بسته به دمای فر چند دقیقه بیشتر نیاز بشود چک کنید .
من نان را که از فر درآوردم کره به دمای محیط رسیده زدم روی نان (دلخواه هست). دیشب پختم و امروز برش زدم .

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا