طرز تهیه نان هات داگ خانگی (خوشمزه و مجلسی به سبک نانوایی)

یک نان های خوشمزه و لطیف
توی دهان اب میشه اصلا
خیلی راحت تهیه میشه
و واقعا خوشمزه س و ارزش یک بار امتحان کردن رو داره👌👌
همراه سایت آموزش آشپری رضیم باشید .
🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
مواد لازم نان هات داگ خانگی :
آرد…….۴۵۰ گرم
آب ولرم…….۲۰۰ میلی لیتر
شکر…….۴۵ گرم
نمک……. ۱ ق چ
کره ذوب شده……. ۲۵ گرم
خمیر مایه……… ۲ ق چ
تخم مرغ……. ۲ عدد
طرز تهیه نان هات داگ خانگی
ابتدا شکر و خمیر مایه را در آب ولرم ریخته و مخلوط میکنیم
در ظرف را میگذاریم و ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا خمیر مایه فعال شود.
در ظرفی یک تخم مرغ کامل و یک عدد زرده را با قاشق هم میزنیم.
آرد را در ظرفی الک کرده
نمک را به آرد اضافه میکنیم
و سپس تخم مرغ زده شده و خمیر مایه فعال و کره ذوب شده را نیز به آرد اضافه کرده
و یا با دست ۱۵ دقیقه و یا به کمک همزن ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا خمیر آماده شود.
کاسه ای را کمی چرب میکنیم و خمیر را چانه کرده و در کاسه میگذاریم
روی آنرا سلفون کشیده و سپس دستمالی پهن میکنیم و در جایی گرم به مدت یک ساعت استراحت میدهیم تا حجم خمیر دو برابر شود.
بعد از استراحت سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به سطح کار منتقل میکنیم.
خمیر را کمی دیگر ورز میدهیم.
بعد خمیر را به چانه های ۹۰ گرمی تقسیم میکنیم.
هر چانه را به کمک دست فرم بیضی داده و با وردنه باز میکنیم(در ابعاد ۹×۲۰)
سپس دو طرف خمیر را روی هم آورده
و سر و ته خمیر را به داخل جمع میکنیم و هر قسمت را به صورت رول فرم میدهیم و در سینی فر با فاصله ۲ سانتیمتر قرار میدهیم.
روی رول ها را دستمال کشیده و یک ساعت دیگر استراحت میدهیم.
فر را روی درجه ۱۷۵ سانتیگراد میگذاریم.
ظرفی را کف فر قرار میدهیم.
پس از استراحت رول ها، روی آنها را رومال میزنیم.
یک عدد سفیده باقی مانده را با ۴ قاشق غذاخوری آب مخلوط میکنیم و با کمک برس مخصوص روی نان ها میکشیم و سینی را در فر قرار میدهیم.
و هم زمان در ظرفی که کف فر گذاشته ایم آب گرم میریزیم.
🔥🔥👌👌
عالی به به 😍😍😍
بینظیر 😍
عالیه
ممنون از اموزش خوبتون 😍😍❤️❤️
خفن😍😍😍😍