طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسرفیلم های آموزش آشپزی
طرز تهیه پاستا با سس پستو خوشمزه (فیلم آموزشی)

فیلم طرز تهیه پاستا با سس پستو
پاستا با سس پستو یکی از خوشمزهترین و سالمترین غذاهای ایتالیاییه که با ترکیب ریحون تازه، گردو، سیر و روغن زیتون درست میشه.
توی این آموزش مرحله به مرحله یاد میگیرید چطور پاستای پنه با سس پستو آماده کنید و یه غذای خاص و خوشمزه درست کنید.
مواد لازم پاستا با سس پستو
ریحون تازه : ۱۰۰ گرم
گردو : ۵۰ گرم
سیر : ۲ حبه
پنیر پارمسان یا پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به دلخواه (پنیر پارمسان شوری به سس میده)
روغن زیتون : ۵ قاشق غذاخوری
پاستا پنه: ۴۰۰ گرم
نکته:
اگر دوست دارید سس مزه بهتری داشته باشه کمی گردو ها داخل تابه (بدون روغن )تفت بدید .
میتونید از پنیر پارمسان استفاده نکنید نصف قاشق چای خوری نمک بزنید .
از مغزهای دیگه مثل پسته هم میتونید استفاده کنید (۲۵ گرم گردو ،۲۵ گرم پسته)
به میزان استفاده سیر خیلی دقت داشته باشید (سیر زیاد سس تند میکنه ).