مواد لازم

مواد لازم و آموزش بلغور پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بلغور پلو

بلغور پلو یکی از غذاهای خوشمزه و معروف جهانی است که می‌توان آن را با روش‌های متفاوت درست کرد. برای آشنایی با این آموزش آشپزی در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
بلغور پلویی ۲ لیوان
بادمجان ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
آب گرم ۳ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی

دستور پخت بلغور پلو

مرحله اول

برای تهیه بلغور پلو خوشمزه، اول بلغور را با کمی نمک و آب ولرم به مدت ۲ ساعت خیس می‌کنیم. سپس بادمجان‌ها را به صورت راه راه یا کامل پوست می‌گیریم و به شکل مکعب‌های کوچک مثل حبه قند برش می‌زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. وقتی روغن گرم شد، بادمجان‌های خرد شده را می‌ریزیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا کاملا سرخ شوند.

مرحله سوم

وقتی بادمجان‌ها سرخ شدند، آنها را روی دستمال کاغذی می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. سپس پیاز را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم و با کمی روغن در یک تابه دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه پیاز سرخ شد، گوجه‌فرنگی و فلفل خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می‌دهیم. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت می‌زنیم تا رنگش باز شود و خامی آن گرفته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، بلغور را آبکش می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم. سپس مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و آب جوش به آن اضافه کرده و اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم بپزد و آب آن به طور کامل کشیده شود.

مرحله ششم

زمانی که آب قابلمه کشیده شد، بادمجان‌های سرخ شده را به آن اضافه می‌کنیم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا بلغور پلو به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. در پایان، بلغور پلو را در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه ماست چکیده سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا