مواد لازم و آموزش بیسکویت خرمایی بدون فر خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش بیسکویت خرمایی بدون فر
بیسکویت خرمایی بدون فر یکی از نوعهای خوشمزه بیسکویت است که معمولاً با چای سرو میشود. اگر میخواهید این بیسکویت را تهیه کنید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید.
مواد لازم بیسکویت خرمایی بدون فر | |
خرما | ۱۵ عدد |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ لیوان |
پودر قند | ⅓ لیوان |
پودر دارچین | ۱ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش بیسکویت خرمایی بدون فر
مرحله اول
برای شروع تهیه بیسکویت خرمایی بدون فر، اول هستههای خرما را جدا میکنیم. سپس آنها را داخل دستگاه غذا ساز میریزیم. در یک کاسه مناسب، کره را میریزیم و روی بخار کتری قرار میدهیم تا ذوب شود.
مرحله دوم
حالا کره ذوب شده را به همراه خرما داخل دستگاه غذا ساز میریزیم و با سرعت بالا مخلوط میکنیم. سپس در یک کاسه دیگر، آرد را با پودر دارچین، پودر قند و بکینگ پودر مخلوط میکنیم و این ترکیب را الک میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، مخلوط آرد را سه بار الک میکنیم. سپس خرما را که له کردهایم به مخلوط آرد اضافه میکنیم و با دستانمان ورز میدهیم تا یک خمیر نرم و یکدست ایجاد شود. سپس روی سطح کار را با کیسه فریزر میپوشانیم.
مرحله چهارم
خمیر را روی کیسه فریزر قرار میدهیم و سپس با کیسه دیگری روی آن میپوشانیم. بعد با استفاده از وردنه، خمیر را به قطر نیم سانتیمتر باز میکنیم و با کاتر یا دهانه شیشه مربا برش میزنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، با نی نوشابه روی بیسکویتها چند سوراخ ایجاد میکنیم. سپس کف یک سینی فلزی را کمی با روغن مایع چرب میکنیم و بیسکویتها را با فاصله درون سینی میچینیم.
مرحله ششم
یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار میدهیم. سپس یک پایه یا رینگ در کف قابلمه میگذاریم و سینی را روی آن قرار میدهیم. درب قابلمه را با یک دمکنی میپوشانیم و درب آن را میبندیم.
مرحله هفتم
در نهایت اجازه میدهیم بیسکویتها برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون قابلمه بمانند تا پخته شوند. پس از پخت، بلافاصله آنها را زیر پارچه نخی قرار میدهیم تا سفت نشوند. نوش جان!