مواد لازم و آموزش بیسکویت شکلاتی مغزدار خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش بیسکویت شکلاتی مغزدار
بیسکویت شکلاتی مغزدار یکی از بیسکویتهای خوشمزه و مناسب برای مهمانیهاست. برای یادگیری روش درست کردن این بیسکویت خوشمزه، میتوانید با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم بیسکویت شکلاتی مغزدار |
|
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سفید | ۱۶۰ گرم |
پودر کاکائوی دارک | ۱۵ گرم |
شکر دانه ریز | ۷۰ گرم |
روغن مایع | ۵۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۳ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
مواد لازم مغزی |
|
نوتلا یا شکلات صبحانه فندقی | به مقدار کافی |
آموزش بیسکویت شکلاتی مغزدار
مرحله اول
برای تهیه بیسکویت شکلاتی مغزدار خوشمزه، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس تخممرغ، روغن مایع، وانیل و شکر را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد داخل کاسه را با همزن دستی خوب هم میزنیم تا شکر حل شود. بعد آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک میکنیم و به تدریج به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
سپس با یک لیسک مواد را مخلوط میکنیم تا خمیر جمع شود. دقت کنید که خمیر را زیاد ورز نزنید تا نرم و خوشمزه باشد. بعد خمیر را بین دو کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت ۳ میلیمتر باز میکنیم.
مرحله چهارم
حالا با یک قالب دلخواه خمیر را برش میزنیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده، میگذاریم. سینی را در طبقه میانی فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم بیسکویتها به مدت ۱۲ دقیقه بپزند.
مرحله پنجم
پس از پایان زمان پخت، سینی را به آرامی از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم بیسکویتها کاملاً خنک شوند. سپس بین هر دو بیسکویت مقداری نوتلا میریزیم و آنها را به هم چسبانده و سپس از خوردن آنها لذت ببرید!