آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش بیسکویت چای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بیسکویت چای

بیسکویت چای، یکی از بیسکویت‌های خوشمزه و ترد ایتالیایی است که درون آن از مارمالاد زرد آلو استفاده می‌شود. این بیسکویت‌ها به صورت جفتی کنار هم قرار می‌گیرند. روی بیسکویت‌ها را می‌توان با بادام، پسته و عسل تزئین کرد. این بیسکویت‌ها را می‌توان با هر شکلی برش داد و بافت آن‌ها مشابه شیرینی‌های کوچک است. می‌توانید از این بیسکویت‌ها به عنوان یک میان‌وعده خوشمزه در مهمانی‌ها و جشن‌ها استفاده کنید. برای یادگیری کامل طرز تهیه بیسکویت چای، در ادامه با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای بیسکویت چای
آرد ۳۸۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۴۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۱ پینچ
بکینگ پودر ۱۰ گرم
وانیل یا رنده پوست پرتقال کمی
مارمالاد زرد آلو یا هر مارمالاد دیگر به مقدار لازم

دستور پخت بیسکویت چای

مرحله اول

برای درست کردن بیسکویت چای خوشمزه، اول از همه کره را حدود نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود. سپس یک کاسه را بردارید و کره و پودر قند را در آن بریزید و با همزن خوب بزنید تا سبک و پفکی شود.

مرحله دوم

سپس تخم‌مرغ و وانیل یا پوست پرتقال را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه چیز به خوبی مخلوط شود. حالا ۳۰ گرم از آرد را جدا کنید و بقیه را با بکینگ پودر الک کنید و به تدریج به مخلوط اضافه کنید تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد.

مرحله سوم

اگر خمیر به دست چسبید، می‌توانید بقیه آردی که جدا کردید را اضافه کنید. بعد از این کار، خمیر را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. بهتر است خمیر را بین دو نایلون قرار دهید.

مرحله چهارم

بعد از استراحت، با وردنه خمیر را باز کنید تا ضخامت آن حدود ۲ تا ۳ میلی‌متر شود. سپس نایلون بالایی را بردارید و با کاتر به شکل‌های دلخواه برش بزنید. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

مرحله پنجم

حال سینی فر را بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی روغن روی آن بمالید. سپس بیسکویت‌ها را روی سینی بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا بپزند.

مرحله ششم

بیسکویت‌ها باید به اندازه‌ای پخته شوند که زیر آن‌ها کمی رنگ بگیرد. بعد از پخت، بیسکویت‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شوند. سپس آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید. یک بیسکویت را بردارید و زیر آن را با مارمالاد زردآلو یا هر مارمالاد دیگری که دارید بمالید.

مرحله هفتم

سپس بیسکویت دوم را روی آن بگذارید و آن‌ها را در ظرف مناسب بچینید. می‌توانید نیمی از بیسکویت‌ها را با وردنه شیار دار صاف کنید و قبل از قرار دادن در فر، یک بادام روی آن‌ها بگذارید.

مرحله هشتم

وقتی بیسکویت‌ها خنک شدند، عسل را گرم کنید و با فرچه روی بیسکویت‌های بادام دار بکشید. سپس کمی پودر پسته روی آن‌ها بپاشید تا براق و خوشمزه شوند. در نهایت، بین بیسکویت‌ها مارمالاد بگذارید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا