مواد لازم و آموزش ترافل شکلات سوئیسی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش ترافل شکلات سوئیسی
ترافل شکلات سوئیسی یکی از شکلاتهای خوشمزه و شناخته شده در سطح جهانی است که میتوان آن را با مواد مختلف تهیه کرد. برای یادگیری کامل و گام به گام تهیه ترافل شکلات سوئیسی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم ترافل شکلات سوئیسی |
|
شکلات تخته ای | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۳ قاشق سوپخوری |
بیسکویت پتی بور | ۲ پیمانه |
مغز گردو | ۵۰ گرم |
پودر نسکافه | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۱۰ گرم |
روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
کافی میت | ۶۰ گرم |
شیر | به مقدار کافی |
آموزش ترافل شکلات سوئیسی
مرحله اول
برای درست کردن ترافل شکلات سوئیسی خوشمزه، ابتدا پودر قند را با پودر کاکائو و پودر نسکافه در یک الک مخلوط کرده و در یک کاسه مناسب الک میکنیم. سپس روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و با قاشق به خوبی هم میزنیم.
مرحله دوم
حالا شکلات تختهای را روی بخار کتری ذوب میکنیم تا کاملاً آب شود، سپس این شکلات ذوبشده را به همراه کافی میت به کاسه اضافه کرده و خوب هم میزنیم. در این مرحله بیسکویت و مغز گردو را به صورت ریز خرد میکنیم.
مرحله سوم
حالا بیسکویت و گردو خرد شده را به مخلوط کاسه اضافه کرده و هم میزنیم تا یک خمیر سفت و یکدست به دست بیاید. سپس کم کم شیر را به این مخلوط اضافه میکنیم تا خمیر کمی نرمتر شود و بعد آن را در قالب دلخواه میریزیم.
مرحله چهارم
اکنون خمیر را به خوبی در قالب فشار میدهیم تا منسجم شود. پس از خارج کردن خمیر از قالب، میتوانیم آن را در پودر نارگیل، کنجد، پودر کاکائو یا پودر پسته غلطانده و تزئین کنیم. در نهایت ترافلها را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا آماده سرو شوند. نوش جان.