مواد لازم

مواد لازم و آموزش جوجه کباب در فر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش جوجه کباب در فر

جوجه کباب در فر یکی از روش‌های پخت محبوب جوجه کباب است و وقتی می‌خواهیم از کباب زغالی استفاده نکنیم، می‌توانیم از این روش بهره ببریم. طعم‌دار کردن جوجه کباب در این روش شبیه به طعم‌دار کردن جوجه کباب زعفرانی بر روی منقل زغالی است. البته، طعم‌دار کردن جوجه کباب موضوع مفصلی دارد و هرکس به سلیقه خود از مواد طعم‌دهنده مختلفی استفاده می‌کند. با اینکه جوجه کباب یک طعم اصلی دارد که در بیشتر رستوران‌ها سرو می‌شود، ما در این دستور، جوجه کباب را به شیوه‌ای که در رستوران‌ها آماده می‌شود طعم‌دار می‌کنیم تا با هر سلیقه‌ای هماهنگ باشد. برای یادگیری بیشتر در این آموزش آشپزی ساده، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
مرغ 1 عدد کوچک
پیاز 2 عدد درشت
آب لیمو ترش آب 2 لیمو
زعفران دم کرده ½ فنجان
فلفل دلمه‌ای 2 عدد
هویج 2 عدد
سیب‌زمینی 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری

دستور پخت جوجه کباب در فر

مرحله اول

برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه در فر، ابتدا گوشت مرغ را به تکه‌های مناسب برای جوجه کباب برش می‌زنیم. سپس آن را شسته و خشک کرده و در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. در ادامه، روغن مایع را به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، تکه‌های مرغ را خوب زیر و رو می‌کنیم تا به طور یکنواخت با روغن مایع پوشیده شوند. نکته مهم در درست کردن جوجه کباب این است که اول مرغ را با روغن بپوشانیم تا بقیه مواد طعم جوجه کباب را بهتر کنند.

مرحله سوم

بعد از اینکه مرغ را با روغن پوشاندیم، یکی از پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس آب لیموها را می‌گیریم و بعد از صاف کردن، به کاسه می‌ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، زعفران دم کرده را به همراه مقدار کافی نمک و فلفل سیاه به مرغ اضافه کرده و با دست خوب مخلوط می‌کنیم تا همه تکه‌های مرغ به طور کامل پوشیده شوند.

مرحله پنجم

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را حداقل به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مرغ کاملاً طعم‌دار شود. اگر وقت داریم، بهتر است مرغ را یک شب در یخچال بگذاریم تا بهتر جا بیفتد.

مرحله ششم
“““html

پس از اینکه مرغ را طعم‌دار کردیم، آن را از یخچال بیرون می‌آوریم. سپس فر را به دمای 180 درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا خوب گرم شود. بعد، کف سینی فر را با کمی روغن چرب می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا فلفل دلمه‌ای، هویج، سیب‌زمینی و پیاز باقی‌مانده را به صورت درشت خرد می‌کنیم و آن‌ها را به طور یکنواخت در کف سینی فر قرار می‌دهیم به‌طوری‌که تمام سطح سینی را بپوشانند.

مرحله هشتم

تکه‌های مرغ را روی سبزیجات می‌چینیم. اگر می‌خواهید، می‌توانید تکه‌های مرغ را به سیخ چوبی بزنید و سپس روی سبزیجات بگذارید. بعد از این، سینی فر را با فویل آلومینیومی می‌پوشانیم.

مرحله نهم

در این مرحله، روی فویل کمی سوراخ ایجاد می‌کنیم و سپس سینی را در فر گرم شده قرار می‌دهیم. برای اینکه مرغ‌ها به خوبی پخته شوند حدود یک ساعت و سی دقیقه زمان لازم است، ولی بهتر است بعد از یک ساعت نگاهی به آن‌ها بیندازیم.

مرحله دهم

زمانی که مرغ‌ها کامل پخته شدند، فویل را از سینی فر برمی‌داریم و چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا مرغ‌ها طلایی‌تر شوند. نکته مهم این است که ممکن است کباب کمی خشک شود.

مرحله یازدهم

اگر می‌خواهید جوجه کباب آبدارتر و خوشمزه‌تر شود، می‌توانیم در انتها که فویل را باز کردیم، کمی کره ذوب شده روی مرغ‌ها بزنیم تا طعم بهتری بگیرد. سپس آن را در ظرف مناسب قرار می‌دهیم و با برنج یا نان سرو می‌کنیم.

نکات تهیه جوجه کباب در فر

سبزیجات زیر جوجه کباب

ما برای زیر جوجه کباب از ترکیبی از سیب‌زمینی، فلفل دلمه‌ای، پیاز و هویج استفاده کرده‌ایم. اگر می‌خواهید جوجه کباب آبدارتر شود، می‌توانید از گوجه‌فرنگی هم استفاده کنید.

مواد لازم و آموزش جوجه کباب در فر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سبزیجاتی که زیر جوجه کباب می‌گذاریم کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد. البته بهتر است سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی، قارچ و هویج را انتخاب کنیم که مقداری آب دارند، چون اگر آب نداشته باشند ممکن است بسوزند و طعم کباب را خراب کنند.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا