مواد لازم

مواد لازم و آموزش خوراک قفقازی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خوراک قفقازی

خوراک قفقازی یک خوراک بین‌المللی خوشمزه است که از ترکیب گوشت چرخ‌کرده و سبزیجات مختلف درست می‌شود. می‌توانید هر نوع سبزی که دوست دارید اضافه یا کم کنید. اگر نمی‌خواهید از گوشت استفاده کنید، می‌توانید به جای آن از سویا استفاده کنید و این غذا را برای گیاه‌خاری تهیه کنید. این خوراک طعمی بسیار لذیذ دارد و معمولاً با نان و ماست چکیده طعم‌دار سرو می‌شود. برای آموزش مرحله به مرحله تهیه خوراک قفقازی، ادامه مطلب را بخوانید و با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
هویج ۳ عدد
بادمجان ۲ عدد
لوبیا سبز ۴ عدد
قارچ ۶ عدد درشت
کدو ۱ عدد درشت
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

آموزش خوراک قفقازی

مرحله اول

برای تهیه خوراک خوشمزه قفقازی، اول هویج‌ها را بشویید و آنها را به صورت باریک و بلند به طول تقریبی ۴ سانتی‌متر برش بزنید. لوبیا سبزها را هم به طول ۳ سانتی‌متر برش دهید. یک قابلمه بگذارید و هویج و لوبیا را در آن بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله کمی آب جوش به قابلمه اضافه کنید و کمی نمک به آن بزنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. بعد از آن، هویج و لوبیا را آبکش کرده و در یک کاسه آب و یخ قرار دهید تا رنگ لوبیا سبز تغییر نکند.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به صورت نگینی کوچک خرد کنید. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن ریخته و تفت دهید. وقتی که پیاز سبک و طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

سپس بگذارید تا گوشت کمی تفت بخورد و رنگ آن تغییر کند. بعد ادویه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی ادویه پخش شود. در این مرحله، قارچ‌هایی که به صورت ورقه‌ای خرد کرده‌اید را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله پنجم

رب گوجه را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، کمی آب جوش به آن اضافه کنید. سپس بگذارید با حرارت ملایم بپزد و تا آب آن کشیده شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. یک تابه دیگر بگذارید و با کمی روغن روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

مرحله ششم

بادمجان‌ها را بشویید و…

“`

ما ابتدا پوست کدوها را جدا کرده و آنها را به قطعات باریکی به طول ۴ سانتی متر می‌بُریم. کمی نمک روی آنها می‌پاشیم و کنار می‌گذاریم تا تلخی آنها کاهش یابد. در این موقع، کدوهای دیگر را نیز پوست می‌کنیم.

مرحله هفتم

سپس کدوها را به قطعات نازک خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم. وقتی کدوها نرم و سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و بادمجان‌ها را که شسته‌ایم، به آن اضافه می‌کنیم و هم تفت می‌دهیم تا بادمجان‌ها هم نرم شوند. در ادامه یک قابلمه مناسب آماده می‌کنیم.

مرحله هشتم

اکنون مایه گوشتی و سبزیجات نیم پز شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم. مقداری آب جوش به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا بپزد و طعم‌ها با هم مخلوط شوند. همچنین، آب آن باید کم شده و جا بیفتد. سپس آن را در ظرف مناسبی سرو می‌کنیم.

وب‌سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش خوراک قفقازی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا