مواد لازم و آموزش خوراک قفقازی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خوراک قفقازی
خوراک قفقازی یک خوراک بینالمللی خوشمزه است که از ترکیب گوشت چرخکرده و سبزیجات مختلف درست میشود. میتوانید هر نوع سبزی که دوست دارید اضافه یا کم کنید. اگر نمیخواهید از گوشت استفاده کنید، میتوانید به جای آن از سویا استفاده کنید و این غذا را برای گیاهخاری تهیه کنید. این خوراک طعمی بسیار لذیذ دارد و معمولاً با نان و ماست چکیده طعمدار سرو میشود. برای آموزش مرحله به مرحله تهیه خوراک قفقازی، ادامه مطلب را بخوانید و با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
هویج | ۳ عدد |
بادمجان | ۲ عدد |
لوبیا سبز | ۴ عدد |
قارچ | ۶ عدد درشت |
کدو | ۱ عدد درشت |
نمک و فلفل و ادویه | به مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش خوراک قفقازی
مرحله اول
برای تهیه خوراک خوشمزه قفقازی، اول هویجها را بشویید و آنها را به صورت باریک و بلند به طول تقریبی ۴ سانتیمتر برش بزنید. لوبیا سبزها را هم به طول ۳ سانتیمتر برش دهید. یک قابلمه بگذارید و هویج و لوبیا را در آن بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله کمی آب جوش به قابلمه اضافه کنید و کمی نمک به آن بزنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. بعد از آن، هویج و لوبیا را آبکش کرده و در یک کاسه آب و یخ قرار دهید تا رنگ لوبیا سبز تغییر نکند.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به صورت نگینی کوچک خرد کنید. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن ریخته و تفت دهید. وقتی که پیاز سبک و طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم
سپس بگذارید تا گوشت کمی تفت بخورد و رنگ آن تغییر کند. بعد ادویه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی ادویه پخش شود. در این مرحله، قارچهایی که به صورت ورقهای خرد کردهاید را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله پنجم
رب گوجه را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، کمی آب جوش به آن اضافه کنید. سپس بگذارید با حرارت ملایم بپزد و تا آب آن کشیده شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. یک تابه دیگر بگذارید و با کمی روغن روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
مرحله ششم
بادمجانها را بشویید و…
“`
ما ابتدا پوست کدوها را جدا کرده و آنها را به قطعات باریکی به طول ۴ سانتی متر میبُریم. کمی نمک روی آنها میپاشیم و کنار میگذاریم تا تلخی آنها کاهش یابد. در این موقع، کدوهای دیگر را نیز پوست میکنیم.
مرحله هفتم
سپس کدوها را به قطعات نازک خرد کرده و در روغن تفت میدهیم. وقتی کدوها نرم و سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و بادمجانها را که شستهایم، به آن اضافه میکنیم و هم تفت میدهیم تا بادمجانها هم نرم شوند. در ادامه یک قابلمه مناسب آماده میکنیم.
مرحله هشتم
اکنون مایه گوشتی و سبزیجات نیم پز شده را به قابلمه اضافه میکنیم. مقداری آب جوش به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا بپزد و طعمها با هم مخلوط شوند. همچنین، آب آن باید کم شده و جا بیفتد. سپس آن را در ظرف مناسبی سرو میکنیم.