مواد لازم

مواد لازم و آموزش رنگین پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش رنگین پلو

رنگین پلو یکی از غذاهای خوشمزه و جالب است که شاید نام آن کمتر به گوش شما خورده باشد. زمانی که می‌خواهید برای یک مهمانی رسمی سفره‌ای پر از غذاهای متنوع و جدید بچینید، اولین قدم این است که غذاهایی را انتخاب کنید که هم خوشمزه باشند و هم ظاهری زیبا داشته باشند. رنگین پلو هر دو این ویژگی‌ها را دارد. این پلوی خوش رنگ، نه تنها خوشمزه است، بلکه مثل یک باغچه زیبا روی میز می‌درخشد. رنگین پلو از دسته پلوی مخلوط به شمار می‌آید که بدون خورش سرو می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله این غذا، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم بخوانید.

مواد لازم رنگین پلو
چغندر ۱ عدد
سیب زمینی شیرین ۱ عدد متوسط
سیب زمینی بنفش ۱ عدد متوسط
به ۱ عدد
زردک یا گزر ۱ عدد
هویج فرنگی ۱ عدد
پیاز بنفش ۱ عدد
گوشت یا مرغ پخته شده به مقدار لازم
بادیان ستاره ای و جوز هندی به مقدار لازم
زیره سیاه و پودر گل سرخ به مقدار لازم
کدو حلوایی در صورت تمایل برای ته دیگ
آلو برقانی چند عدد
برنچ ۳ پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

آموزش رنگین پلو

مرحله اول

برای درست کردن رنگین پلو خوشمزه، ابتدا باید سیب‌زمینی‌ها را بشویید و پوست بکنید. سپس آن‌ها را به صورت خلالی و یکنواخت خرد کنید. بعد از آن، چغندر، به، زردک و هویج را جداگانه بشویید و آبکش کنید.

مرحله دوم

حالا نوبت به پختن برنج است. برنج را خوب بشویید تا نشاسته‌اش گرفته شود. سپس آن را در یک قابلمه آب و نمک در حال جوش بریزید و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد تا نرم شود. بعد از این مدت، آن را آبکش کنید و بگذارید کمی خنک شود.

“““html

مرحله دوم

در این مرحله، سیب‌زمینی‌ها را به شکل خلالی خرد می‌کنیم. سپس یک تابه را روی حرارت قرار داده و با مقداری روغن گرم می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را به صورت جداگانه تفت می‌دهیم و بعد کنار می‌گذاریم. در همان تابه، بقیه سبزیجات را هم تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله، سبزیجات باید هر کدام به صورت جداگانه تفت بخورند. بعد از آن، پیاز را شسته، پوست کنده و به شکل خلالی خرد می‌کنیم. پیاز را با کمی روغن تفت می‌دهیم. وقتی کمی نرم و طلایی شد، شکر را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

بعد از اضافه کردن شکر، خوب تفت می‌دهیم تا پیاز کاراملی شود. سپس آلو را هم به آن اضافه کرده و کمی هم تفت می‌دهیم. بعد ادویه‌ها را آسیاب می‌کنیم و ماهیچه را با ادویه‌های دلخواه و پاپریکای سبز و قرمز می‌پزیم.

مرحله پنجم

زمانی که ماهیچه پخت، آن را خرد کرده یا ریش ریش می‌کنیم. می‌توانیم به جای ماهیچه از مرغ هم استفاده کنیم که آن هم بعد از پخت ریش ریش می‌شود. برای ته‌دیگ، کدو حلوایی می‌گذاریم و سپس کمی برنج آبکش شده و مخلوط سبزیجات را که تفت داده‌ایم، آماده می‌کنیم.

مرحله ششم

ماهیچه پخته شده، ادویه‌جات، پیاز داغ و آلوی تفت داده شده را به طور لایه لایه و به ترتیب داخل قابلمه می‌ریزیم تا پر شود. کمی زعفران دم‌کشیده هم روی برنج می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم که دم بکشد. سپس آن را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا