مواد لازم

مواد لازم و آموزش سیب زمینی اسپایسی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش تهیه سیب زمینی تند

سیب زمینی تند یکی از میان وعده‌های خوشمزه و بین‌المللی است که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. این میان‌وعده دلچسب را به افرادی که طعم‌های تند را دوست دارند، پیشنهاد می‌دهیم، زیرا طعم بسیار خوبی دارد و می‌تواند گزینه‌ای عالی برای عصرانه یا میان‌وعده باشد. در این دستور، ادویه‌ها به اندازه‌ای انتخاب شده‌اند که بتوانند تمام سلیقه‌ها را پوشش دهند و اگر مثلاً می‌خواهید سیب زمینی تند را با طعم تندتر تهیه کنید، می‌توانید مقدار فلفل قرمز را به دلخواه خود افزایش دهید. برای یادگیری این روش پخت آسان، با پرتال آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی 5 عدد متوسط
سیر 2 حبه
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
پودر کاری ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز ½ قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش 4 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس سیر
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
پوست لیمو پوست ½ لیمو
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری

دستور تهیه سیب زمینی تند

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی تند
“`

برای شروع، ابتدا سس سیر را آماده می‌کنیم. برای این کار، سیر را پوست می‌کنیم و بعد از شستن، با رنده ریز رنده می‌کنیم. سپس سیر رنده شده را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، پوست لیمو ترش را رنده می‌کنیم و سپس آب لیمو ترش، سس مایونز و مقداری نمک و فلفل سیاه را به کاسه سیر اضافه می‌کنیم. حالا همه مواد را خوب هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود.

مرحله سوم

وقتی سس آماده شد، درب کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را در یخچال می‌گذاریم تا کمی طعم‌دار شود. حالا سیب‌زمینی‌ها را پوست می‌گیریم و به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه می‌ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم سیب‌زمینی‌ها بپزند. توجه داشته باشید که سیب‌زمینی‌ها نباید بیش از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب جوش بمانند؛ زیرا ممکن است موقع خرد کردن له شوند.

مرحله پنجم

سیب‌زمینی‌های پخته شده را به شکل مکعب‌های متوسط خرد کرده و کنار می‌گذاریم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و روغن زیتون را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

وقتی روغن زیتون داغ شد، سیر را با رنده ریز رنده می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه عطر سیر بلند شد، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر کاری و پودر پیاز را به تابه می‌افزاییم.

مرحله هفتم

در این مرحله، مواد را کمی تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها با سیر خوب مخلوط شوند. سپس آب لیمو ترش را به تابه اضافه می‌کنیم و بعد سیب‌زمینی‌های خرد شده را به تابه می‌افزاییم و کمی تفت می‌دهیم.

مرحله هشتم

حالا نمک را روی سیب‌زمینی‌ها می‌پاشیم و کمی هم می‌زنیم تا ادویه‌ها به‌خوبی با سیب‌زمینی‌ها مخلوط شوند. در پایان، سیب‌زمینی اسپایسی را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم و آن را با سس سیر می‌خوریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش سیب زمینی اسپایسی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا