آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی زنجبیلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی زنجبیلی

شیرینی زنجبیلی یکی از قدیمی‌ترین شیرینی‌های خاورمیانه است که در بین ایرانی‌ها هم طرفداران زیادی دارد. برای یادگیری نحوه درست کردن شیرینی زنجبیلی به صورت کامل و مرحله به مرحله، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی زنجبیلی
آرد قنادی ۳ لیوان
پودر قند ۲ لیوان
پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
روغن جامد ۱ لیوان + ۵ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری پُر
خرفه برای تزیین

آموزش شیرینی زنجبیلی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی زنجبیلی ساده ابتدا روغن جامد را با پودر قند در یک کاسه بزرگ مخلوط می‌کنیم و با همزن روی دور تند به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه هم می‌زنیم تا مواد نرم و رنگ‌شان روشن شود.

مرحله دوم

حالا پودر زنجبیل و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه می‌کنیم و چند ثانیه هم می‌زنیم تا همه مواد کاملاً ترکیب شوند. سپس آرد را الک کرده و کم‌کم به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این زمان، با یک کاردک ابتدا مواد را مخلوط کرده و بعد با نوک انگشتان‌مان ورز می‌دهیم تا یک خمیر نرم و لطیف به وجود بیاید که به دست نچسبد. توجه داشته باشید که ممکن است همه آرد را لازم نداشته باشید.

مرحله چهارم

وقتی خمیر آماده شد، آن را با نوک انگشت به خوبی ورز می‌دهیم تا کاملاً نرم و یکدست شود. در ادامه، فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و می‌گذاریم گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله پنجم

از خمیر به اندازه یک گردو برمی‌داریم و آن را به شکل گرد در می‌آوریم. سپس در سینی فر می‌گذاریم و کمی خرفه روی آن می‌ریزیم. بعد از آن، خمیر را کمی فشار می‌دهیم تا قطرش کاهش یابد.

مرحله ششم

این کار را برای بقیه خمیر هم تکرار می‌کنیم تا همه خمیر در سینی فر قرار بگیرد. سپس سینی را در فر می‌گذاریم تا شیرینی‌ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. بعد از این زمان، فر را خاموش می‌کنیم و می‌گذاریم شیرینی‌ها کمی خنک شوند.

مرحله هفتم

این شیرینی بافتی بسیار نرم دارد و اگر هنگام داغ بودن به آن دست بزنیم، به آسانی خرد می‌شود. وقتی شیرینی‌ها خنک شدند، سینی را از فر بیرون می‌آوریم و آن‌ها را در ظرف مورد نظر خود می‌چینیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا