آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی مادلن شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی مادلن شکلاتی

شیرینی مادلن شکلاتی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه در فرانسه است و معمولاً برای پذیرایی از مهمانان استفاده می‌شود. برای یادگیری مراحل کامل تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم در ادامه همراه باشید.

مواد لازم شیرینی مادلن شکلاتی
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱۲۵ گرم
آرد ۸۵ گرم
پودر کاکائو ۲۵ گرم
شیر خشک ۲۵ گرم
نمک نوک قاشق مرباخوری

آموزش شیرینی مادلن شکلاتی

مرحله اول

برای شروع، در یک کاسه مناسب تخم مرغ‌ها را با نمک و شکر مخلوط می‌کنیم. سپس با همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می‌زنیم تا مواد روشن و پف‌دار شوند.

مرحله دوم

در یک کاسه دیگر، آرد، شیر خشک و پودر کاکائو را با هم مخلوط می‌کنیم تا خوب با هم ترکیب شوند. سپس این مخلوط را دو بار الک می‌کنیم تا نرم و یکدست شود.

مرحله سوم

اکنون مخلوط الک شده را دوباره الک کرده و روی مخلوط تخم مرغ می‌ریزیم. در این مرحله با یک لیسک، مواد را به آرامی و به شکل دورانی مخلوط می‌کنیم تا خوب ترکیب شوند.

مرحله چهارم

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. سپس قالب سیلیکونی را با کمی کره چرب کرده و مایه شیرینی را درون قالب می‌ریزیم.

مرحله پنجم

قالب را در فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم شیرینی به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. بعد از پخت، آن را از فر بیرون آورده و با چای زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا