آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی گل نرگس خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی گل نرگس

شیرینی گل نرگس نه تنها طعم خوبی دارد بلکه به خاطر شکل خاصش هم جذاب است. در درست کردن این شیرینی، از ساور کریم یا خامه ترش استفاده می‌شود که باعث می‌شود شیرینی کیفیت بهتری پیدا کند، اما می‌توانید خامه معمولی را هم به جای آن استفاده کنید. بافت شیرینی به این صورت است که قسمت بیرونی آن ترد و داخلش نرم است و اگر روی شیرینی‌ها سلفون کشیده شود و یک روز بماند، نرم‌تر و خوشمزه‌تر هم می‌شود. این شیرینی به خاطر ظاهر زیبا، سفره هفت سین را تزیین می‌کند. برای یادگیری شیوه درست کردن شیرینی گل نرگس، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی گل نرگس
ساور کریم یا خامه ترش ۱۰۰ گرم
شکر ریز ۸۰ گرم
آرد ۳۲۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
وانیل نصف قاشق غذا خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر کاکائو ۲ الی ۳ قاشق چای خوری
شیر ۱ قاشق غذا خوری

آموزش شیرینی گل نرگس

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی گل نرگس، ابتدا در یک کاسه، ساور کریم را با شکر مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. سپس آن را کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر، آرد را با کره نرم شده مخلوط کنید.

مرحله دوم

وانیل، بکینگ پودر و زرده تخم مرغ را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط ساور کریم را به آن اضافه کرده و خمیر را ورز دهید تا یک خمیر نرم بدست آید. خمیر را به شکل استوانه درآورده و به دو قسمت تقسیم کنید که یکی از آنها کمی کوچکتر باشد.

مرحله سوم

در یک کاسه دیگر، کاکائو و شیر را مخلوط کنید و به قسمتی از خمیر که کمتر است اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. سپس هر کدام از خمیرها را به ۱۵ قسمت مساوی تقسیم کنید که هر قسمت تقریباً پنج گرم باشد.

مرحله چهارم

سپس روی خمیرها را بپوشانید و کمی استراحت دهید. بعد از استراحت، خمیر سفید را با وردنه باز کنید و خمیر قهوه‌ای را وسط آن قرار دهید. سپس حاشیه‌های خمیر سفید را دور خمیر قهوه‌ای جمع کنید و کمی پهن کنید.

مرحله پنجم

با کمک چاقو، ۵ برش مساوی روی خمیر قرار دهید تا بتونید گلبرگ‌ها را شکل بدهید. سپس گوشه‌های هر کدام از برش‌ها را به هم نزدیک کنید تا گلبرگ‌های گل نرگس شکل بگیرند. روی هر گلبرگ با چاقو چند برش کوچک بزنید تا شکل گل زیباتر شود.

“““html

می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، کف سینی فر را به طور کامل با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. سپس خمیرها یا شیرینی‌ها را درون سینی فر می‌چینیم. به کمک زرده تخم‌مرغ، می‌توانیم مقداری وانیل اضافه کنیم یا ژله بریلو به رنگ زرد درست کنیم.

مرحله هفتم

سپس با استفاده از خلال دندان، مرکز همه شیرینی‌ها را به صورت دایره‌ای طرح می‌زنیم. روی زرده تخم‌مرغ کمی کنجد یا سیاه‌دانه می‌پاشیم. بعد از آن، سینی را به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها بپزند.

مرحله هشتم

وقتی که شیرینی‌ها خوب پخته شدند، آن‌ها را از فر بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم تا کمی از دما بیفتند. سپس به آرامی شیرینی‌ها را از سینی جدا کرده و می‌گذریم تا کامل خنک شوند. برای این که شیرینی‌ها نرم‌تر شوند، روی آن‌ها را با سلفون می‌پوشانیم و یک روز به آن‌ها استراحت می‌دهیم. بعد از این زمان، می‌توانیم آن‌ها را سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش شیرینی گل نرگس خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا