آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش قرابیه خرمایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش تهیه قرابیه خرمایی

این شیرینی یکی از شیرینی‌های معروف برای مهمانی‌ها و مخصوصاً عید نوروز است. این شیرینی ریشه در شهر تبریز دارد و بسیار خوشمزه و ترد است. ماده اصلی این شیرینی خرما و همچنین مغزیجات مختلف است، اما اگر دوست داشته باشید می‌توانید به جای خرما از قیسی یا برگ هلو استفاده کنید. بهتر است این شیرینی را در یک ظرف بسته در یخچال نگهداری کنید. با ما همراه باشید تا آموزش کامل تهیه قرابیه خرمایی را ببینید.

مواد لازم برای تهیه قرابیه خرمایی
کره ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱ فنجان (نصف لیوان فرانسوی)
شکر نصف فنجان
ماست ۱ قاشق غذا خوری سر پر
تخم‌مرغ ۱ عدد
وانیل ۵ گرم
آرد چهار و نیم تا ۵ لیوان
خرما سایز بزرگ ۱۵ عدد (اگر کوچک بود ۲۰ عدد)
دارچین ۱ قاشق چای خوری
گردو یا بادام یا فندق ۱ فنجان
آب ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری

روش تهیه قرابیه خرمایی

مرحله اول

برای تهیه قرابیه خرمایی خوشمزه، ابتدا یک کاسه مناسب بردارید. سپس تخم‌مرغ را به همراه وانیل و شکر درون آن بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید. کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون آورده تا نرم شود.

مرحله دوم

سپس کره و روغن را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و آن را هم بزنید تا یکدست شود. بعد ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکی شود. در نهایت آرد را به آرامی اضافه کرده و هم بزنید تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید.

مرحله سوم

خمیر را به خوبی ورز دهید تا کاملاً یکنواخت و منسجم شود. توجه کنید که خمیر نباید سفت شود، بنابراین آرد را به آرامی اضافه کنید. این خمیر را کنار بگذارید و سپس به تهیه مواد داخل قرابیه بپردازید.

مرحله چهارم

اگر از خرما خشک استفاده می‌کنید، باید آن را در آب ولرم چند دقیقه بخیسانید. اگر خرما نرم و تازه بود، نیازی به خیساندن نیست. هسته خرماها را جدا کرده و آن‌ها را در میکسر یا غذا ساز بریزید.

“““html

مرحله پنجم

در این مرحله، مواد را به شکل پوره در می‌آوریم. اگر لازم باشد، کمی آب ولرم به آن اضافه می‌کنیم تا کمی نرم‌تر شود. سپس مقداری دارچین و گردوهای خرد شده را به این مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. حالا سینی فر را برداشته و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. از خمیر به اندازه‌های کوچک همانند گردو برمی‌داریم.

مرحله ششم

خمیر را به اندازه‌ی طول و عرض چنگال شکل می‌دهیم. قسمت پایین چنگال را کمی پهن کرده و بعد اطراف خمیر را مرتب می‌کنیم. بعد از آن، مواد خرمایی را درون خمیر می‌گذاریم. حالا خمیر را رول می‌کنیم تا اثر چنگال روی آن بیفتد. سپس شیرینی‌ها را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم می‌کنیم. سپس سینی فر را درون فر می‌گذاریم و می‌گذاریم حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. بعد از این زمان، شیرینی‌ها را از فر بیرون می‌آوریم و کنار می‌گذاریم تا خنک شوند. به آرامی آن‌ها را از روی کاغذ روغنی جدا کرده و روی آن‌ها پودر قند می‌پاشیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا