آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش لوکوم لبو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش لوکوم لبو

لوکوم لبو یکی از شیرینی‌های خوشمزه و ساده ترکیه است که به باسلوق شباهت دارد. اگر می‌خواهید طرز تهیه لوکوم لبو را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم لوکوم لبو
آب لبوی پخته شده ۴ لیوان
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
آرد قنادی ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
گلاب ½ فنجان
کره ۲۵ گرم
آب سرد ⅔ لیوان
شکر ۱ لیوان
پودر نازگیل به مقدار کافی

آموزش لوکوم لبو

مرحله اول

برای درست کردن لوکوم لبو به روش مجلسی، ابتدا ژلاتین را به همراه آب سرد در یک کاسه مناسب بریزید. سپس کاسه را روی بخار آب کتری یا سماور قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شده و کاملاً شفاف شود.

مرحله دوم

در این مرحله، آب لبو را در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس آرد قنادی و شکر را به آن اضافه کرده و همه مواد را خوب هم بزنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا آرد کاملاً حل شود.

مرحله سوم

وقتی آب لبو کمی گرم شد، ژلاتین شفاف شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا همه مواد با هم خوب مخلوط شوند. سپس باید مواد را آرام و مداوم هم بزنید تا به غلظت مناسب برسند.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که هم زدن مواد تقریباً ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طول می‌کشد. وقتی مواد به غلظت مناسب رسیدند، گلاب، کره و وانیل را به قابلمه اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه دیگر هم بزنید.

مرحله پنجم

وقتی کره کاملاً ذوب شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس یک ظرف پیرکس را با کمی آب مرطوب کنید و مایه لوکوم را به ظرف اضافه کنید و بگذارید تا کاملاً خنک شود.

مرحله ششم

در این مرحله، ظرف را در یخچال بگذارید و اجازه دهید لوکوم خودش را بگیرد. در نهایت لوکوم را از یخچال خارج کنید و بعد از برش دادن، در پودر نارگیل بغلطانید. سپس آنها را در ظرف بچینید و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا