مواد لازم و آموزش مرغ مراکشی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش مرغ مراکشی
مرغ مراکشی یکی از غذاهای خوشمزه و ویژه کشور مراکش است که با ادویههای مختلف درست میشود. اگر میخواهید طرز تهیهی مرغ مراکشی را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، ادامهی این مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کتف یا پایین ران مرغ | ۱۲ عدد |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذا خوری |
سیر | ۳ حبه |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چای خوری |
پودر تخم زیره | ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه | نصف قاشق چای خوری |
آویشن | ۱ قاشق چای خوری |
پودر پاپریکا | ۲ قاشق چای خوری |
آب لیمو | ۳ قاشق غذا خوری |
پوست لیموی رنده شده | نصف قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مخلفات مانند لیمو و گوجه | به میزان لازم |
آموزش مرغ مراکشی
مرحله اول
برای درست کردن مرغ مراکشی خوشمزه، اول باید گوشت مرغ رو طعمدار کنیم. برای این کار، روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیموی رنده شده، فلفل، پاپریکا، زیره، زردچوبه، تخم گشنیز، آویشن و نمک رو توی یک کاسه میریزیم.
مرحله دوم
حالا سیر و پیاز رو به صورت تکههای بزرگ خرد میکنیم و به کاسه اضافه میکنیم. بعد، تکههای مرغ رو خوب میشوییم، با حوله خشک میکنیم و به کاسه میزنیم.
مرحله سوم
حالا تمام مواد رو به خوبی مخلوط میکنیم تا همه جای مرغ طعم دار بشه. سپس روی کاسه رو با سلفون میپوشونیم و به مدت ۲ ساعت توی یخچال قرار میدیم تا مرغ طعمش بگیره.
مرحله چهارم
بعد از اینکه مرغ خوب طعمدار شد، کاسه رو از یخچال در میاریم. حالا فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم بشه. سپس سینی فر رو با کمی روغن چرب کرده و تکههای مرغ رو توی سینی میچینیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، لیمو ترش و گوجه فرنگی رو به صورت ورقهای خرد میکنیم و کنار میگذاریم. بعد، روی سینی رو با فویل آلومینیومی به طور کامل میپوشونیم و چند سوراخ کوچک روی فویل ایجاد میکنیم.
مرحله ششم
حالا سینی رو توی فر قرار میدیم تا غذا به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد. در ۵ دقیقه آخر، فویل رو باز کرده و گوجه فرنگی و لیمو خرد شده رو اضافه میکنیم و بعد برای چند دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا تکههای مرغ طلایی بشن.