مواد لازم و آموزش نان استروسل آلمانی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش نان استروسل آلمانی
نان استروسل که به زبان آلمانی اشتروسل نامیده میشود، نانی با بافت نرم و پنبهای است. این نان بسیار لطیف و خوشمزه است. یکی از ویژگیهای مهم این نان، لایه استروسل آن است که از آرد، کره، شکر و مخلفاتی مانند گردو یا شکلات تهیه شده است. معمولاً این لایه هم در وسط نان و هم روی آن قرار میگیرد. استروسل به نوعی اشترودل خودمان شبیه است. اشترودل نوعی غذا و دسر است که میتواند هم طعم شور داشته باشد و هم شیرین. اشترودل از یک لایه نازک خمیر درست میشود که با مواد مختلف پر شده و به صورت رول پخته میشود. این غذا در کشورهای مختلف با طعمها و مواد متنوعی تهیه میشود و در ایران معمولاً با گوشت، پنیر و سبزیجات مثل «اشترودل گوشت» و «اشترودل مرغ» به عنوان شام یا نهار سرو میشود. اگر میخواهید نحوه تهیه این نان خوشمزه را به طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان استروسل آلمانی | |
آرد | ۴۸۰ گرم |
شکر | ۴۰ گرم |
نمک | ۶ گرم |
تخم مرغ کامل | ۸۰ گرم |
مخمر فوری | ۶ گرم |
شیر خشک شیرین | ۱۵ گرم |
شیر سرد | ۷۰ میلی لیتر |
آب سرد | ۱۷۰ میلی لیتر |
کره به دمای محیط رسیده | ۵۰ گرم |
مواد میانی | |
کره نرم شده | ۷۰ گرم |
پودر شکر | ۳۰ گرم |
شکلات چیپسی | به مقدار دلخواه |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق چای خوری یا ۵ گرم |
تخم مرغ کامل | ۲۵ گرم |
شیر خشک | ۶۵ گرم |
آموزش نان استروسل آلمانی
مرحله اول
برای درست کردن نان خوشمزه استروسل آلمانی، اول از همه باید خمیر را آماده کنیم. تمام مواد را به جز آرد و کره در یک کاسه میریزیم. تخممرغ را ابتدا در یک کاسه جداگانه میزنیم و بعد از آن وزن میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله باید آرد را به آرامی اضافه کنیم. دقت کنید که این خمیر کمی چسبناک میشود. در انتها، کره نرم شده را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر صاف و یکنواختی به دست آید. خمیر را در یک کاسه چرب میگذاریم و روی آن را میپوشانیم.
مرحله سوم
حالا باید یک ساعت صبر کنیم تا خمیر استراحت کند و در همین حین مواد میانی را آماده میکنیم. برای آماده کردن مواد میانی، یک کاسه برمیداریم و کره و پودر شکر را داخل آن میریزیم و خوب هم میزنیم. سپس تخممرغ، نشاسته و شیر خشک را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
بعد از تمام شدن زمان استراحت، پف خمیر را گرفته و دو تکه خمیر مستطیلی به ابعاد تقریبی ۳۵ در ۲۵ میسازیم. انتهای خمیر را به شکل نوار برش میزنیم و در ابتدای خمیر مواد میانی را میگذاریم و مقداری شکلات چیپسی روی آن میریزیم و سپس خمیر را رول میکنیم.
مرحله پنجم
خمیرها را نزدیک به هم و با کمی فاصله در قالب نان لوف میگذاریم. ما از قالب نان تست استفاده میکنیم. روی خمیرها را با یک پارچه تمیز میپوشانیم و به مدت ۵۰ دقیقه صبر میکنیم. بعد از آن، با کمی شیر روی خمیرها را رومال میکنیم.
مرحله ششم
سپس خمیرها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم و به مدت ۲۵ دقیقه میپزیم. وقتی نان کاملا پخته شد، قالب را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم تا کمی خنک شود. بعد از آن، نان را از قالب بیرون آورده و در ظرف مناسب سرو میکنیم.