مواد لازم و آموزش نان تست جو خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش نان تست جو
نانهای حجیم و فانتزی یکی از انواع نانهای محبوب هستند. گاهی اوقات این نانها را با پر کردنهایی از مواد مختلف درست میکنند. نان تست جو، یکی از این نانهاست که با جو و جو پرک تهیه میشود. در این نان از آرد گندم و آرد جوانه گندم نیز استفاده شده است. آرد جوانه گندم و آرد جو بسیار مفید و پر از ویتامینهای B هستند که برای سلامتی بسیار خوب هستند. این نان نسبت به نان گندم معمولی سالمتر بوده و برای افرادی که رژیم غذایی دارند توصیه میشود. نان تست را میتوانید با انواع غذاها مانند خوراکها یا سوپها استفاده کنید. همچنین برای تهیه پیشنهادات تنقلی نیز به کار میآید. برای یادگیری مراحل تهیه نان تست جو، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان تست جو | |
باترمیلک | ۲۹۵ گرم |
جو پرک | ۵۴ گرم |
آب ولرم | ۶۰ گرم |
خمیر مایه فوری | ۷ گرم |
روغن زیتون | ۳۶ گرم |
عسل گرم شده | ۴۲ گرم |
جوش شیرین | ۱ گرم |
نمک | ۶ گرم |
گلوتن | ۱۰ گرم |
آرد نان | ۴۵۰ گرم |
آرد جو | ۶۰ گرم |
پودر جوانه گندم | ۱۴ گرم |
آموزش نان تست جو
مرحله اول
برای درست کردن نان تست جو خوشمزه، ابتدا یک کاسه میگیریم. شیر را کمی گرم میکنیم. سپس شیر و سرکه را با هم مخلوط میکنیم و میگذاریم ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند تا کمی غلیظ و بریده بریده شود.
مرحله دوم
در این مرحله، یک کاسه دیگر میگیریم. جو پرک و باترمیلک را به کاسه اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا نرم شود. اگر باترمیلک سرد بود، میتوانیم آن را کمی در مایکروویو یا بخار کتری گرم کنیم و سپس به جو پرک اضافه کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، آب، روغن، عسل، جوش شیرین و پودر جوانه گندم را به مواد اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم. سپس آردها، گلوتن و نمک را اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه با همزن با سرعت کم هم میزنیم تا خمیر یکدست شود.
“““html
تکه ایجاد شود.
مرحله چهارم
سپس روی ظرف را می پوشانیم و حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت به آن استراحت میدهیم. این کار کمک میکند تا آب بهتر جذب خمیر شود. بعد از این زمان، خمیر را حدود ۱۰ دقیقه ورز میدهیم. سپس یک کاسه را چرب کرده و خمیر را به صورت گرد در میآوریم و درون کاسه قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، دوباره روی خمیر را میپوشانیم و به مدت ۱ ساعت در جای گرمی میگذاریم تا استراحت کند. سپس پف خمیر را با دست گرفته و آن را به آرامی باز میکنیم تا عرضش با قالب یکی شود. بعد خمیر را محکم رول میکنیم.
مرحله ششم
روی خمیر را با اسپری آب کمی خیس میکنیم و سپس آن را در ظرفی که جو پرک در آن ریختهایم، غلتانده و میپوشانیم. قالب را برمیداریم و کف آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. سپس خمیر را داخل قالب گذاشته و به مدت ۴۵ دقیقه دوباره استراحت میدهیم تا سطح خمیر از قالب بالاتر بیاید.
مرحله هفتم
روی نان را از وسط با چاقو برش میزنیم. سپس آن را در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا نان به خوبی پخته شود. بعد از پخت، نان را از فر خارج کرده و میگذاریم کمی خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و برش میزنیم.