آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان نوتلا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان نوتلا

نان‌های بزرگ و زیبا یکی از نان‌های محبوب هستند. گاهی اوقات نان‌ها را با مواد مختلف پر می‌کنند. نان نوتلا نان بزرگی است که مغز آن شکلات صبحانه یا نوتلا می‌باشد. این نان شکل خاصی دارد که آن را زیبا و محبوب کرده است. می‌توان این نان را به عنوان صبحانه یا عصرانه کنار چای یا قهوه سرو کرد. در این نان از مخمر استفاده شده که هضم آن را راحت‌تر می‌کند. این نان نیازی به تزئین ندارد و خودش بسیار زیباست. برای دیدن آموزش نان نوتلا، ادامه این مطلب را با سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم نان نوتلا
شیر ولرم سه چهارم لیوان
خمیر مایه یک ونیم قاشق غذا خوری
کره ۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر یک سوم لیوان
وانیل نصف قاشق چای خوری
شکلات صبحانه به میزان لازم

آموزش نان نوتلا

مرحله اول

برای درست کردن نان نوتلا خوشمزه و زیبا، ابتدا یک کاسه کوچک برمی‌داریم و یک قاشق مرباخوری شکر را در آن می‌ریزیم. سپس شیر را گرم می‌کنیم تا ولرم شود و داغ نشود. بعد شیر را با خمیر مایه به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد از اضافه کردن شیر و خمیر مایه، همه را به خوبی هم می‌زنیم. سپس درب کاسه را می‌بندیم و در دمای اتاق به مدت ۱۰ دقیقه می‌گذریم تا خمیر مایه عمل آید. در کاسه دیگری کره را می‌ریزیم و روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا ذوب شود. بعد از آب شدن، از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم کمی خنک شود.

مرحله سوم آموزش نان نوتلا

در این مرحله، یک کاسه بزرگ برمی‌داریم و زرده‌های تخم مرغ، وانیل و کره ذوب شده را به آن اضافه می‌کنیم. سپس خمیر مایه‌ی عمل آمده را به مخلوط اضافه می‌کنیم. همه را مقداری مخلوط کرده و سپس آرد را روی مخلوط الک می‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم تا خمیری نرم به دست آید.

مرحله چهارم

بعد از آن خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می‌دهیم. سپس آن را در یک کاسه که چرب کرده‌ایم قرار می‌دهیم و روی آن را با سلفون می‌پوشانیم. بعد از آن، اجازه می‌دهیم خمیر به مدت یک تا دو ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

مرحله پنجم

بعد از اینکه خمیر خوب عمل آمد، آن را به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم. قسمت اول را با وردنه روی سطح کار باز می‌کنیم. سپس یک سینی فر برمی‌داریم و کف آن کاغذ روغنی می‌گذاریم. بعد خمیری که باز کرده‌ایم را به آرامی روی کاغذ روغنی منتقل می‌کنیم.

مرحله ششم

با یک قالب گرد، آن را برش می‌زنیم. سپس با شکلات صبحانه یک لایه روی خمیر می‌مالیم. بعد قسمت دوم خمیر را روی سطح کار باز می‌کنیم. با قالب گرد برش می‌زنیم و آن را روی خمیر اول می‌گذاریم. دوباره روی این خمیر را با شکلات صبحانه می‌پوشانیم.

مرحله هفتم

حالا نوبت به قسمت سوم خمیر است. آن را نیز باز کرده و روی خمیر قبلی قرار می‌دهیم و دوباره با شکلات می‌پوشانیم. سپس قسمت چهارم را باز کرده و به بالای لایه‌های خمیر می‌گذاریم. حالا همه لایه‌ها را کمی با دست فشار می‌دهیم تا به هم بچسبند و بعد با چاقو یا یک چنگال دور آن را مرتب می‌کنیم.

“`

در این مرحله، خمیر سوم را باز کرده و قالب می‌زنیم. سپس آن را روی لایه دوم قرار می‌دهیم و دوباره روی آن را با شکلات صبحانه می‌پوشانیم. حالا خمیر چهارم را باز کرده و آن را روی خمیر سوم می‌گذاریم. این بار نیازی به پوشاندن با شکلات نیست.

مرحله هشتم

در این مرحله، یک لیوان را وسط خمیر چهارم می‌گذاریم. سپس با چاقو، خمیرها را به ۱۶ قسمت مساوی برش می‌زنیم. بعد، هر دو تکه را به هم می‌پیچانیم و گوشه‌های خمیرها را به زیر می‌بریم تا شکل بگیرند.

مرحله نهم

حالا یک سفیده تخم‌مرغ را در یک کاسه می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. با یک فرچه، این مخلوط را روی خمیر می‌زنیم. فر را ۱۵ دقیقه قبل از پخت در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. سپس، نان را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا بپزد.

مرحله دهم

در این مرحله، برای اینکه نان نرم بماند، یک کاسه آب جوش را درون فر قرار می‌دهیم تا نان خشک نشود. وقتی نان کاملاً پخته شد، آن را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا خنک شود. سپس به آرامی آن را از کاغذ روغنی جدا می‌کنیم و در یک ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم و آموزش نان نوتلا خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا