آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان هل خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان هل

نان های حجیم و فانتزی جزء نان های محبوب به شمار می آیند. بعضی از این نان ها با مواد مختلفی پر می شوند. نان هل نیز مانند این نان هاست، اما پر کردن آن شامل هل، پودر قند و پودر پسته می شود. این نان را می توان به تنهایی یا همراه با عسل و مربا برای صبحانه یا عصرانه با چای یا قهوه سرو کرد. برای یادگیری کامل دستور تهیه نان هل، تا انتهای این مقاله با ما باشید.

مواد لازم نان هل
پودر خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذا خوری
پودر هل ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۵۰۰گرم یا حدود ۴ لیوان
کره یک هشتم پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
زرده برای رومال ۱ عدد
مواد مغز نان
پودر پسته مقداری
پودر قند به مقدار لازم
کنجد کمی
پودر هل به مقدار لازم
دارچین نوک قاشق چای خوری
کره آب شده ۲ قاشق غذا خوری

آموزش نان هل

مرحله اول

برای درست کردن نان هل خوشمزه، در مرحله اول شیر را کمی گرم می‌کنیم تا دست نسوزد. سپس پودر خمیر مایه و یک قاشق شکر را به شیر اضافه می‌کنیم، بعد درب ظرف را می‌بندیم و آن را در یک جای گرم قرار می‌دهیم تا خمیر پف کند و خوب عمل آید.

مرحله دوم

حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد تا خمیر مایه درست شود. یک کاسه بر می‌داریم و تخم‌مرغ‌ها را درون آن می‌شکنیم. با همزن کمی آن‌ها را می‌زنیم تا پوک شوند. سپس پودر هل و شکر را به آن اضافه می‌کنیم و کمی دیگر هم می‌زنیم.

مرحله سوم

کره را روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا ذوب شود. بعد کره ذوب شده را به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌کنیم. سپس خمیر مایه که عمل آمده را نیز اضافه کرده و با چنگال کمی هم می‌زنیم. بعد آرام آرام آرد را اضافه می‌کنیم تا خمیر به شکل یکدست در بیاید و به دست نچسبد.

مرحله چهارم

کف و دیواره‌های کاسه را چرب می‌کنیم و خمیر را درون آن می‌گذاریم. سطح خمیر را هم چرب می‌کنیم. با چاقو روی خمیر یک علامت + می‌زنیم تا خوب پف کند. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و در یک جای گرم قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

حدود یک ساعت به خمیر استراحت می‌دهیم تا پف کند. بعد از یک ساعت خمیر را درمی‌آوریم و پف آن را با دست گرفته و آرام می‌کنیم. یک کاسه جدید برمی‌داریم و مواد میانی را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله روی سطح کار مقداری آرد می‌پاشیم. سپس خمیرها را با وردنه پهن کرده و به شکل مستطیل در می‌آوریم. بعد مواد میانی را روی خمیر می‌ریزیم و با دست آن را رول کرده و به صورت گیس بافت می‌پیچیم.

مرحله هفتم

یک قالب مناسب برمی‌داریم و کف آن را با روغن چرب می‌کنیم. سپس خمیر بافته شده را آرام آرام درون قالب قرار می‌دهیم. می‌توانیم سینی فر را نیز چرب کرده و نان را درون آن قرار دهیم.

مرحله هشتم

فر را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس یک کاسه برمی‌داریم و زرده تخم‌مرغ را در آن می‌ریزیم و با یک چنگال خوب مخلوط می‌کنیم. حالا با فرچه زرده تخم‌مرغ را روی نان می‌زنیم.

مرحله نهم

می‌توانیم روی نان کمی کنجد یا پسته بپاشیم. سپس نان را درون فر می‌گذاریم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم. بعد از پخت، نان را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا خنک شود. سپس آن را از قالب درآورده و برش می‌زنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا