مواد لازم و آموزش پاستیل شکری خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش پاستیل شکری
اگر به خوراکیهای خوشمزه و رنگی علاقه دارید، امروز برایتان طرز تهیه پاستیل شکری خوشمزه و محبوب را آوردهایم. تهیه این پاستیل آسان بوده و شما را شگفتزده خواهد کرد. تنها کافیست به فروشگاههای قنادی محل بروید و مواد لازم را تهیه کنید. سپس میتوانید در مدت کمی این خوراکی خوشمزه را برای خود و خانوادهتان آماده کنید. همه میدانیم که قدردانی از کودکان باعث تشویق آنها به تکرار رفتارهای خوب میشود. یکی از راههای قدردانی از آنها، تهیه خوراکیهای رنگی و خوشمزه است. ممکن است برخی از شما مانند من در خرید خوراکیهای آماده احتیاط بکنید. اما خبر خوب این است که میتوانید با صرف کمی زمان، پاستیلهای خوشمزه و رنگی را در منزل درست کنید و آنها را شگفتزده نمایید.
مواد لازم برای تهیه پاستیل شکری | |
ژله میوهای | 1 بسته |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
اسید سیتریک یا جوهر لیمو | ¼ قاشق چایخوری |
آب | ½ پیمانه |
گلوکز مایع | ¼ پیمانه |
پودر شکر | ½ پیمانه |
طرز تهیه پاستیل شکری
مرحله اول
برای شروع کار، ابتدا یک بسته پودر ژله آلبالویی را در یک کاسه بریزید و سپس پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. بعد از آن، ¼ قاشق چایخوری جوهر لیمو و ½ پیمانه آب را به مخلوط اضافه کرده و همه چیز را به خوبی هم بزنید.
مرحله دوم
سپس ¼ پیمانه گلوکز مایع را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا به یک حالت یکنواخت برسند.
مرحله سوم
در این مرحله، بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد، باید آن را روی بخار آب جوش بگذارید و به آرامی با هم بزنید تا همه چیز حل شود.
مرحله چهارم
اگر دوست دارید، میتوانید آن را برای یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید. روش بخار آب برای فعال کردن ژلاتین بسیار مؤثر است. بعد از آن، یک قالب سیلیکونی آماده کنید.
مرحله پنجم
حالا قالب را کمی با اسپری روغن چرب کنید. سپس مایع ژلهای را داخل قالبها بریزید و به مدت نیم ساعت در فریزر و یا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. اضافه کردن روغن به قالب کمک میکند تا پاستیلها راحتتر خارج شوند.
مرحله ششم
در نهایت، بعد از گذشت زمان مشخص، ژلهها را از قالب بیرون بیاورید. سپس پاستیلها را در پودر شکر بغلتانید و اضافی آن را بگیرید. حالا پاستیل شکری خوشمزه شما آماده است و میتوانید آن را با عزیزانتان میل کنید.
نکات مهم در تهیه پاستیل شکری
1 – افزودن جوهر لیمو برای تهیه این پاستیل ضروری است و جایگزینی ندارد.
2 – آبی که در مرحله اول به ژلاتین اضافه میکنید، باید خنک باشد.
3 – میتوانید این پاستیل را با هر نوع طعم ژله میوهای که دوست دارید تهیه کنید.
4 – پاستیلهای شکری را میتوانید به مدت 1 هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
5 – تمام مواد اولیه لازم برای تهیه پاستیل شکری را میتوانید از فروشگاههای قنادی تهیه کنید.