مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیده تخم مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پیده تخم مرغ

پیده یک غذا معروف از کشور ترکیه است که شبیه یک نان قایق شکل می‌باشد. درون آن را می‌توان با مواد مختلفی مثل پنیر و گوشت چرخ کرده که با پیاز تفت داده شده، پر کرد. اگر درون آن پنیر و تخم مرغ بگذارید، می‌تواند به عنوان صبحانه سرو شود. اگر هم داخل آن گوشت باشد، می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی مثل شام یا پیش غذا در مهمانی‌ها و جشن‌ها استفاده شود. نان پیده بسیار نرم و خوشمزه است و بسته به سلیقه هر کس، می‌توان مواد داخل آن را تغییر داد.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد ۳۰۰ گرم
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۲۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
مواد میانی
تخم مرغ به مقدار لازم

دستور پخت پیده تخم مرغ

مرحله اول

برای درست کردن پیده تخم مرغ خوشمزه به شیوه ترکیه‌ای، ابتدا مقداری از شیر را گرم کنید و با خمیر مایه و شکر خوب مخلوط کنید. این مخلوط را به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل کند. سپس یک کاسه بردارید و تخم مرغ‌ها را داخل آن بشکنید.

مرحله دوم

تخم مرغ‌ها را هم بزنید تا یکدست شوند. یک قاشق از آن را جدا کنید تا برای رومال استفاده کنید. به بقیه تخم مرغ، بقیه شیر، روغن و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس مخلوط خمیر مایه را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم

آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر خیلی چسبناک نشود. سپس حدود ۱۰ دقیقه خمیر را با دستان خود ورز دهید. خمیر را در یک کاسه که底 آن را با روغن چرب کرده‌اید قرار دهید. روی خمیر را با نایلون یا سلفون بپوشانید و در محیطی گرم بگذارید.

مرحله چهارم

اجازه دهید خمیر حدود ۱ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل قایق درست کرده و داخل یک سینی بچینید. سپس روی آن را با پارچه‌ای تمیز بپوشانید.

مرحله پنجم

سپس بگذارید یک ساعت دیگر استراحت کند. بعد از آن داخل خمیر را با مواد دلخواه پر کنید. ۱ قاشق تخم مرغی که کنار گذاشته اید را با یک قاشق شیر مخلوط کنید و با فرچه روی قسمت‌هایی که پر نشده، بمالید.

مرحله ششم

سپس پیده‌ها را در فر از پیش گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پخته شوند. بعد از این زمان، آن‌ها را بیرون بیاورید و یک تخم مرغ روی هر کدام بشکنید. مجدداً آن‌ها را در فر بگذارید تا برای ۷ دقیقه دیگر هم تخم مرغ بپزد. سپس آن‌ها را با سس کچاپ سرو کنید.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا