آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کرم شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کرم شکلاتی

در بسیاری از دستورهای پخت کیک و دسر با کرم شکلاتی مواجه می‌شویم. این کرم خوشمزه، نوعی کرم تزیینی است که برای زیباسازی انواع کیک و شیرینی استفاده می‌شود. همچنین می‌توان از کرم شکلاتی برای تزیین نان‌ها نیز بهره گرفت. اگر کرم را با روغن مایع درست کنیم، می‌توانیم به راحتی آن را ماسوره بزنیم، اما به مرور زمان شکل خود را از دست می‌دهد. در حالی که اگر از کره ذوب‌شده استفاده کنیم، شکل خود را بهتر حفظ کرده و برای تزیین کیک مناسب‌تر خواهد بود.

مواد لازم برای کرم شکلاتی
شیر ۱ پیمانه
پودر شکر یا قند ۲ پیمانه
شیر خشک قنادی ۱ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو تلخ ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه

دستور تهیه کرم شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه کرم شکلاتی خوشمزه برای تزیین کیک و شیرینی، ابتدا شیر را در مخلوط‌کن می‌ریزیم. سپس شکر را به آن اضافه می‌کنیم و در ادامه وانیل را هم اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله، شیر خشک و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کرده و دوباره خوب هم می‌زنیم تا مخلوطی نرم و یکنواخت به دست آید. سپس کم‌کم روغن مایع را در حال مخلوط کردن به مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا کرم را در یک ظرف شیشه‌ای درب‌دار می‌ریزیم. وقتی کرم سرد شود، غلظت آن بیشتر شده و به غلظت دلخواه می‌رسد. اگر دوست داریم کرم تلخ‌تری داشته باشیم، می‌توانیم مقدار شکر را کمتر کنیم یا مقدار پودر کاکائو را زیادتر بزنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا