مواد لازم و آموزش کلوچه آدامسی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کلوچه آدامسی
کلوچه آدامسی یکی از خوراکیهای خوشمزه و ساده ترکیه است که میتوان آن را با طعمهای مختلف آماده کرد. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه کلوچه آدامسی، تا انتها با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کلوچه آدامسی | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
روغن | ½ لیوان |
نشاسته ذرت | ۱ فنجان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل ادامسی یا ساده | ½ قاشق چایخوری |
آرد | به مقدار کافی |
آموزش کلوچه آدامسی
مرحله اول
برای درست کردن کلوچه آدامسی خوشمزه، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و میگذاریم خوب گرم شود. سپس تخممرغ را به همراه شکر و روغن مایع در یک کاسه میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. سپس وانیل، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا بافت مواد یکسان شود.
مرحله سوم
حالا آرد را در یک الک میریزیم و به آرامی روی مخلوط داخل کاسه الک میکنیم. در همین لحظه، مواد را با یک لیسک مخلوط میکنیم تا خمیری نرم و یکدست درست شود که چسبندگی خیلی کمی داشته باشد.
مرحله چهارم
در این مرحله، سینی فر را کامل با کاغذ روغنی میپوشانیم. سپس به اندازه یک گردو از خمیر برمیداریم و آن را در دستمان به صورت گرد شکل میدهیم. پس از آن، خمیر را در سینی فر قرار میدهیم.
مرحله پنجم
تمام خمیرها را به همین شکل آماده کرده و در سینی فر میچینیم. سپس سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار میدهیم تا کلوچهها طلایی رنگ شوند. در نهایت کلوچهها را از فر خارج کرده و با چای سرو میکنیم.