آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کلوچه آدامسی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کلوچه آدامسی

کلوچه آدامسی یکی از خوراکی‌های خوشمزه و ساده ترکیه است که می‌توان آن را با طعم‌های مختلف آماده کرد. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه کلوچه آدامسی، تا انتها با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کلوچه آدامسی
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ قاشق چایخوری
روغن ½ لیوان
نشاسته ذرت ۱ فنجان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ادامسی یا ساده ½ قاشق چایخوری
آرد به مقدار کافی

آموزش کلوچه آدامسی

مرحله اول

برای درست کردن کلوچه آدامسی خوشمزه، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و می‌گذاریم خوب گرم شود. سپس تخم‌مرغ را به همراه شکر و روغن مایع در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس وانیل، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا بافت مواد یکسان شود.

مرحله سوم

حالا آرد را در یک الک می‌ریزیم و به آرامی روی مخلوط داخل کاسه الک می‌کنیم. در همین لحظه، مواد را با یک لیسک مخلوط می‌کنیم تا خمیری نرم و یکدست درست شود که چسبندگی خیلی کمی داشته باشد.

مرحله چهارم

در این مرحله، سینی فر را کامل با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. سپس به اندازه یک گردو از خمیر برمی‌داریم و آن را در دستمان به صورت گرد شکل می‌دهیم. پس از آن، خمیر را در سینی فر قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

تمام خمیرها را به همین شکل آماده کرده و در سینی فر می‌چینیم. سپس سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا کلوچه‌ها طلایی رنگ شوند. در نهایت کلوچه‌ها را از فر خارج کرده و با چای سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا