
- آموزش کوکی میوه خشک
کوکی میوه خشک یکی از نوعهای خوشمزه و ساده شیرینیهای بینالمللی است که میتوان آن را با طعمهای مختلف درست کرد. اگر میخواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این کوکی را مشاهده کنید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی میوه خشک | |
آرد قنادی | ۱۸۵ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۱۲۵ گرم |
شکر قهوه ای | ۹۰ گرم |
شکر سفید | ۵۰ گرم |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
میوه خشک | ۲۰۰ گرم |
آموزش کوکی میوه خشک
مرحله اول
برای درست کردن کوکی میوه خشک خوشمزه، ابتدا کره که به دمای اتاق رسیده را با وانیل، شکر سفید و شکر قهوهای در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس با همزن برقی یا دستی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه مخلوط میکنیم تا رنگ مواد روشن شود.
مرحله دوم
در این مرحله، تخممرغ را به کاسه اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر مواد را با همزن مخلوط میکنیم تا کمی حجیم شوند. سپس آرد را با نمک و بکینگ پودر ترکیب کرده و داخل الک میریزیم.
مرحله سوم
حال ترکیب آرد را کم کم روی مواد داخل کاسه الک میکنیم و با لیسک مواد را ترکیب میکنیم تا مخلوط یکدستی به دست بیاید. سپس میوههای خشک را خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم و مواد را به قدری مخلوط میکنیم که یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله، خمیر به دست آمده را داخل یک کیسه نایلونی میریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. بعد از این مدت، سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و خمیر را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله پنجم
حالا به اندازه یک گردو از خمیر برمیداریم و به شکل گرد در میآوریم. سپس با کف دست کمی تخت میکنیم و در سینی فر قرار میدهیم. این کار را برای تمامی خمیر تکرار میکنیم و در سینی میچینیم.
مرحله ششم
در این مرحله، سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم. سپس فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه میدهیم گرم شود. بعد از گذشت این زمان، سینی را از یخچال خارج کرده و در فر قرار میدهیم.
مرحله هفتم
بعد از ۱۲ تا ۱۵ دقیقه که کوکیها تغییر رنگ دادند و طلایی شدند، سینی را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم کوکیها خنک شوند. در پایان، کوکیها را در ظرف مورد نظر میچینیم و با چای سرو میکنیم.