آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک ساچر خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک ساچر

کیک ساچر یک کیک شکلاتی خوشمزه و چند لایه است که معمولا به عنوان دسر یا عصرانه سرو می‌شود و در کافی‌شاپ‌ها نیز محبوبیت دارد. به خاطر اندازه‌اش و برش‌هایی که از آن می‌زنیم، می‌توان از کیک ساچر برای پذیرایی و مهمانی‌ها نیز استفاده کرد. برای پر کردن لایه‌های کیک از مارمالاد زرد آلو بهره می‌برند، اما می‌توان به جای مارمالاد از عسل هم استفاده کرد تا لایه‌ها به هم بچسبند. این کیک از شکلات خرد شده تهیه می‌شود و واقعا طعمی غنی و شکلاتی دارد. اگر می‌خواهید طرز تهیه کیک ساچر را یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک ساچر
شکلات خرد شده ۱۰۰ گرم
کره ۶۵ گرم
زرده تخم مرغ ۴ عدد
سفیده تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۶۵ گرم
شکر ۷۰ گرم
نمک کمی
مواد لازم برای فیلینگ
مارمالاد زرد آلو ۱۳۰ تا ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای گاناش
شکلات خرد شده ۱۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم

آموزش کیک ساچر

مرحله اول

برای شروع تهیه کیک ساچر، ابتدا آرد را الک می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. می‌توانید از ترکیبی از آرد استفاده کنید، مثلاً ۵۰ گرم آرد سفید و ۱۵ گرم آرد ذرت یا فقط از آرد سفید بهره بگیرید. سپس شکلات را خرد کرده و در یک کاسه یا قابلمه کوچک می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، کره را بر روی شکلات خرد شده قرار می‌دهیم و آن را روی بخار کتری می‌گذاریم تا شکلات و کره با هم ذوب شوند. بعد از اینکه ذوب شدند، آن‌ها را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم تا کمی خنک شوند. در یک کاسه، ۴ عدد زرده تخم مرغ را می‌ریزیم.

مرحله سوم آموزش کیک ساچر

حال کمی نمک به زرده‌ها اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط می‌کنیم تا خوب ترکیب شود. سپس مخلوط شکلات که خنک شده را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن دستی می‌زنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و یکدست شوند.

مرحله چهارم
“““html

یک کاسه دیگر بردارید و سفیده تخم‌مرغ را داخل آن بریزید. بعد با همزن دستی شروع کنید به زدن تا کف کند. سپس شکر را به آرامی و کم‌کم به سفیده اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سفیده‌ها خوب شکل بگیرند و سفت شوند.

مرحله پنجم

این کار را می‌توانید با همزن برقی انجام دهید که سریع‌تر است. حالا یک سوم از سفیده را به مخلوط زرده و شکلات اضافه کنید. مخلوط را با لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم بزنید. سپس نصف آرد الک شده را اضافه کنید.

مرحله ششم

سپس دوباره با لیسک به آرامی هم بزنید. بعد یک سوم دیگر از سفیده را اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا بقیه آرد و یک سوم دیگر سفیده را هم اضافه کنید و به آرامی همه مواد را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. یک قالب ۳۰ در ۴۰ برداشته و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس کمی از کاغذ را چرب کرده و مواد کیک را به آرامی درون قالب بریزید.

مرحله هشتم

قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با همین دما قرار دهید تا کیک بپزد. زمانی که با انگشت روی کیک فشار دهید و به عقب برگردد، کیک آماده است. سپس قالب را از فر بیرون آورده و بگذارید تا کاملاً سرد شود.

مرحله نهم

حالا کیک را به آرامی از قالب خارج کنید و با یک کارد تیز آن را به ۴ لایه مساوی برش بزنید. مارمالاد زردآلو را کمی گرم کنید و بین لایه‌های کیک بگذارید. سپس کیک را با سلفون بپوشانید.

مرحله دهم

بعد از آن یک وزنه ۱ کیلوگرمی بر روی کیک بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه نگه دارید تا لایه‌ها به هم بچسبند. برای این کار بهترین راه این است که یک سینی روی کیک بگذارید و حدود ۴ لیوان آب درون یک کاسه ریخته و روی سینی قرار دهید تا لایه‌های کیک به یکدیگر چسبند.

مرحله یازدهم

بعد از چسبیدن کامل لایه‌ها، کیک را از سلفون خارج کرده و برش بزنید. حالا برای تهیه گاناش، خامه را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.

مرحله دوازدهم

زمانی که خامه گرم شود و از کناره‌ها شروع به جوشیدن کند، شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید و آرام هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شده و با خامه ترکیب شود. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

مواد لازم و آموزش کیک ساچر خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله سیزدهم

در مرحله آخر، روی کیک را با گاناش شکلاتی بپوشانید و با ترافل یا هر چیزی که دوست دارید تزئین کنید. تزئین این کیک کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد و می‌توانید با مواد متفاوت آن را زیباتر کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا