آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک شکلاتی خامه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک شکلاتی خامه ای

کیک شکلاتی خامه ای یک نوع کیک خوشمزه است که از یک کیک شکلاتی نرم و اسفنجی درست می‌شود. لایه‌ی خامه ای آن با خامه زده شده، عسل و پودر نارگیل تهیه می‌شود. پودر نارگیل نه تنها طعم خوبی به کیک می‌دهد، بلکه خواص فراوانی هم دارد. کیک را به صورت نازک در سینی می‌پزیم و سپس با خامه آن را پر می‌کنیم و به شکل دلخواه برش می‌زنیم. این کیک را می‌توان در مهمانی‌ها به عنوان شیرینی سرو کرد یا با چای و قهوه به عنوان دسر یا عصرانه نوش جان کرد.

مواد لازم کیک شکلاتی خامه ای
آرد ۳ قاشق غذا خوری
روغن نباتی ۷ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
پودر قند دو پنجم قاشق غذا خوری (۴۰ گرم)
پودر شکر ۵ قاشق غذا خوری (۹۰ گرم)
آب ۳ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
زرده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
مواد میانی
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
آب نصف لیوان
عسل ۱ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل ۱ قاشق غذا خوری
پوست پرتقال رنده شده ۱ پرتقال

دستور پخت کیک

“““html

کیک شکلاتی خامه‌ای

مرحله اول

برای درست کردن کیک شکلاتی خوشمزه و خامه‌ای، ابتدا خامه فرم گرفته و آب را در مخلوط‌کن می‌ریزیم و آن‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم. بعد از آن، بقیه مواد میانی را به مخلوط اضافه کرده و با میکسر ترکیب می‌کنیم تا یکدست شود. سپس مخلوط را از میکسر خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله، روغن گرم شده را به مخلوط‌کن اضافه می‌کنیم. سپس پودر کاکائو و پودر شکر را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از آن، آب را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا شکر به خوبی حل شود. سپس وانیل را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، یکی یکی زرده‌های تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم. سپس آرد الک شده و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کرده و خوب ترکیب می‌کنیم. در یک کاسه جدا، نمک و سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن می‌زنیم تا کف کند.

مرحله چهارم

سپس به آرامی پودر قند را به سفیده‌ها اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط غلیظ شود. بعد از آن، مخلوط کاکائویی که آماده کرده‌ایم را در سه مرحله به سفیده‌ها اضافه کرده و با لیسک آرام هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

کاغذ روغنی را در کف سینی قرار می‌دهیم و کمی روغن روی آن می‌مالیم. سپس خمیر را در سینی می‌ریزیم. کمی سینی را به زمین می‌کوبیم تا حباب‌های هوا از آن خارج شود. فر را از قبل روی دماي ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم.

مرحله ششم

سینی را در فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. سپس آن را از فر خارج کرده و بعد از کمی خنک شدن، روی یک کاغذ روغنی دیگر برعکس می‌کنیم تا کیک کاملاً خنک شود. بعد آن را از وسط نصف می‌کنیم.

مرحله هفتم

نصف خمیر را روی یک ظرف مناسب قرار می‌دهیم و یک لایه از خامه فرم گرفته را روی آن می‌پاشیم. سپس نیمه دیگر کیک را روی خامه قرار می‌دهیم. برای تزیین روی کیک، از مواد دلخواه استفاده می‌کنیم و آن را به مدت کمی در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. در نهایت، کیک را برش می‌زنیم.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا