آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک نارگیلی لقمه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک نارگیلی لقمه ای

کیک نارگیلی لقمه ای یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین کیک‌ها در سطح بین‌المللی است که معمولاً با چای سرو می‌شود. اگر می‌خواهید آموزش کامل تهیه شیرینی و مراحل درست کردن کیک نارگیلی لقمه‌ای را ببینید، لطفاً با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک نارگیلی لقمه ای
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
اسانس نارگیل (اختیاری) ۳ قطره
شکر ۱ پیمانه
شیر ⅔ پیمانه
روغن مایع ⅔ پیمانه
پودر نارگیل ½ پیمانه
مواد لازم سس شکلاتی
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات سکه‌ای تلخ ۸۰ گرم
پودر نارگیل به مقدار کافی

آموزش کیک نارگیلی لقمه ای

مرحله اول

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر، وانیل و اگر دوست دارید، اسانس نارگیل داخل کاسه بریزید. با کمک همزن برقی این مخلوط را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا به‌خوبی مخلوط شود و رنگش روشن و کمی کش‌دار شود.

“`html
مرحله دوم

در این مرحله، شیر، روغن مایع و پودر نارگیل را به تخم‌مرغ و شکر اضافه کرده و با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه مخلوط می‌کنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس یک کاسه مناسب را انتخاب می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا آرد و بکینگ پودر را درون کاسه می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم. سپس این مخلوط را درون الک می‌ریزیم و آن را دو بار الک می‌کنیم. بعد از آن، مخلوط آرد را در سه مرحله روی مایه تخم‌مرغ الک می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، مایه کیک نارگیلی را با استفاده از لیسک به صورت دورانی مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شود. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و منتظر می‌مانیم تا فر به طور کامل گرم شود.

مرحله پنجم

حالا یک قالب مستطیلی انتخاب می‌کنیم و کف آن را با کمی روغن مایع چرب کرده و با کاغذ روغنی پوشانده می‌شود. سپس مایه کیک را درون قالب می‌ریزیم و قالب را چند بار به شدت روی سطح کار می‌کوبیم تا حباب‌های داخل مایه خارج شود.

مرحله ششم

در این مرحله، قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و می‌گذرانیم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملاً پخته شود. در حین این کار، سس شکلات را آماده می‌کنیم. ابتدا یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

حالا خامه صبحانه را به قابلمه اضافه کرده و هر از گاهی مخلوط می‌کنیم تا خامه ذوب شود. اجازه می‌دهیم خامه روی حرارت بماند تا جوش بزند؛ در آن زمان حرارت را خاموش کرده و شکلات سکه‌ای را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، خامه را به سرعت مخلوط می‌کنیم تا شکلات با حرارت خامه ذوب شود. بعد از ۴۰ دقیقه، کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می‌کنیم؛ اگر کیک کاملاً پخته بود، آن را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا خنک شود.

مرحله نهم

حالا کیک را از قالب بیرون می‌آوریم و کاغذ روغنی را از آن جدا می‌کنیم. سپس کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش می‌زنیم. مقداری پودر نارگیل را درون ظرفی می‌ریزیم و ابتدا دور برش‌های کیک را به سس شکلات آغشته می‌کنیم.

مرحله دهم

در نهایت، کیک را در پودر نارگیل می‌زنیم تا پودر نارگیل روی سس شکلات کیک را بپوشاند. این کار را برای تمامی برش‌های کیک انجام می‌دهیم و آن‌ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا