مواد لازم و آموزش کیک چای سبز خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک چای سبز
کیک چای سبز یکی از کیکهای ساده و خوشمزه است که در سطح بینالمللی درست میشود و انواع مختلفی دارد. اگر میخواهید روش کامل و مراحل تهیه کیک چای سبز را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک چای سبز | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
کره | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | ۱ لیوان |
آرد | ۲ لیوان |
نشاسته ذرت | ۷ قاشق غذاخوری |
خامه ی صبحانه | ½ پیمانه |
چای سبز | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۱ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی سبز (اختیاری) | به مقدار کافی |
آموزش کیک چای سبز
مرحله اول
برای درست کردن کیک چای سبز خوشمزه، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از درست کردن از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای محیط برسد و نرم شود.
مرحله دوم
الان باید چای سبز را در خردکن بگذاریم و آن را آسیاب کنیم تا پودر شود. سپس خامه صبحانه را در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم و روی حرارت ملایم میگذاریم. بسته به سلیقه، میتوانیم کمی رنگ خوراکی به آن اضافه کنیم.
مرحله سوم
این مرحله زمانی است که خامه کمی روان شده است. حرارت را خاموش میکنیم و میگذاریم کاملاً خنک شود. بعداً کره را در یک کاسه مناسب میریزیم و روی آن پودر قند الک میکنیم.
مرحله چهارم
حالا باید مخلوط کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنیم تا مواد روشن و خامهای شوند. بعد از این مرحله، سفیده تخم مرغ را از…
“`
زرده تخم مرغ را جدا میکنیم و آن را در یک کاسه قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، سفیده تخم مرغ را به مخلوط کره و پودر قند اضافه میکنیم. سپس با همزن برقی، با سرعت بالا به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم میزنیم تا سفیده تخم مرغ خوب فرم بگیرد و وقتی کاسه را برمیگردانیم، نریزد.
مرحله ششم
حالا پودر هل را به زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و با همزن برقی خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. بعد از آن، آرد را به همراه بکینگ پودر، چای سبز و نشاسته ذرت در یک کاسه مناسب میریزیم و مخلوط میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، مخلوط آرد را درون الک میریزیم و ۳ بار الک میکنیم. سپس خامه صبحانه را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و دوباره با همزن برقی هم میزنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله هشتم
حالا آرام آرام مخلوط سفیده تخم مرغ را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا پف سفیده تخم مرغ خراب نشود. سپس مخلوط آرد را به تدریج و در ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم.
مرحله نهم
در این مرحله، مایه کیک را با لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم میزنیم تا بافت آن یکنواخت شود. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و اجازه میدهیم کاملاً گرم شود.
مرحله دهم
حالا یک قالب وسط تهی مناسب انتخاب میکنیم و داخل آن را با کمی روغن مایع چرب میکنیم و سپس کمی آرد روی آن میپاشیم. قالب را برمیگردانیم تا آرد اضافی بریزد. سپس مایه کیک را داخل قالب میریزیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله، قالب کیک را چند بار محکم روی سطح کار میزنیم تا حبابها و هوای اضافی کاملاً از بین بروند. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
مرحله دوازدهم
پس از آن، کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی امتحان میکنیم. برای این کار، یک سیخ چوبی را وسط کیک فرو میبریم و سپس بیرون میآوریم. اگر کیک به آن نچسبیده باشد، نشان میدهد که کاملاً پخته است.
مرحله سیزدهم
سرانجام کیک را از فر بیرون میآوریم و اجازه میدهیم کاملاً خنک شود، سپس آن را از قالب خارج میکنیم. بعد مقداری پودر قند روی کیک الک میکنیم و آن را در ظرف مورد نظر سرو کرده و با چای نوش جان میکنیم.