مواد لازم و آموزش گراتن اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش گراتن اسفناج
اگر شما هم مدتی است که میخواهید وزن خود را کاهش دهید یا به سلامتیتان اهمیت میدهید، امروز یک پیشنهاد ویژه برایتان داریم. گراتن اسفناج یک غذای خوشمزه است که با فیله گوساله و عطر و طعم ادویههای مختلف تهیه میشود و اخیراً طرفداران زیادی پیدا کرده است. خبر خوب این است که ما دستور تهیه این غذا را به سبک کتوژنیک و رژیمی برای شما آماده کردهایم. همانطور که میدانید در این رژیمها پروتئین و چربی جایگزین کربوهیدرات و قند میشود. ما به شما پیشنهاد میدهیم که این غذا را تهیه کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید. حتی اگر به فکر کاهش وزن نیستید، پیشنهاد میکنیم این مطلب را دنبال کنید. مطمئناً ظاهر جذاب و مواد اولیه خوشمزه آن شما را ترغیب به پخت این غذا خواهد کرد. پس معطل نکنید و با ما برای یادگیری تهیه گراتن اسفناج خوشمزه همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله گوساله | ۲۰۰ گرم |
اسفناج پاک شده | ۷۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
جوزهندی | ۲ پینچ |
پنیر خامه ای | ۲۰۰ گرم |
پنیر موتزرلا | ۲۰۰ گرم |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش گراتن اسفناج
مرحله اول
برای تهیه گراتن اسفناج خوشمزه ابتدا باید فیله گوساله را روی میز کار گذاشته و آن را با ادویهها مرینیت کنید. سپس فیله را به یک ظرف منتقل کرده و بگذارید چند ساعت در محلی مناسب بماند تا ادویهها طعم و عطر خود را به گوشت بدهند.
مرحله دوم
اگر خواستید، میتوانید فیله یا سینه مرغ را جایگزین فیله گوساله کنید. بعد از چند ساعت، فیلهها را گریل کنید و در مکانی مناسب بگذارید. برای خارج کردن آب میان بافتی اسفناجها، ابتدا ۷۰۰ گرم اسفناج پاک شده را در یک کاسه آب جوش بریزید.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را با در قابلمه بپوشانید. بعد از دو دقیقه اسفناجها را آبکش کنید و با فشار دست، آب زائد آنها را بیرون بیاورید. سپس آنها را روی یک تخته چوبی بگذارید و با چاقو به خوبی خرد کنید.
مرحله چهارم
تابهای را روی گاز قرار دهید. کف آن را با کمی روغن چرب کنید و بگذارید روغن خوب داغ شود. سپس یک عدد پیاز رنده شده یا نگینی خرد شده را به همراه سیر رنده شده در تابه بریزید و تفت دهید. ۲ پینچ جوزهندی را روی تابه بریزید و…
“““html
با دقت سبزیجات را رنده کنید و در نهایت نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
ابتدا اسفناجها را در یک ظرف مناسب برای فر قرار دهید. سپس با مواد داخل تابه، طعمدارشان کنید. مقداری پنیر خامهای هم به ظرف اضافه کنید و با یک قاشق خوب هم بزنید تا طعمها با هم ترکیب شوند. بعد از آن، فیلههای کباب شده و پنیر موتزارلا را به ظرف بیفزایید.
مرحله ششم
سپس ظرف را به فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید. بعد از ۲۰ دقیقه، گراتن اسفناج شما آماده است. میتوانید آن را با خانوادهتان نوش جان کنید. به یاد داشته باشید که برای طعمدار کردن گوشت گوساله میتوانید از مقداری آب لیمو، سیر، رزماری و نمک و فلفل استفاده کنید.