رسپی

مواد لازم گرمکنودل اتریشی با سس وانیلطرز تهیه گرمکنودل خوش طعم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

در این مقاله از رضیم به شما نحوه تهیه گرمکنودل را آموزش می‌دهیم تا بتوانید دسر خوشمزه‌ای برای خود و خانواده‌تان درست کنید و از آن لذت ببرید.

گرمکنودل یکی از دسرهای بسیار خوشمزه اتریشی است که می‌توانید با ساده‌ترین مواد آن را تهیه کنید. این دسر نوعی کوفته است که در وسط آن مرباهای خوشمزه قرار دارد و می‌توانید آن را با سس وانیل سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه گرمکنودل اتریشی با سس وانیل

آرد دو پیمانه
تخم‌مرغ یک عدد
نمک نصف قاشق چای‌خوری
مربا به میزان لازم
کره آب‌شده ۲۵ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
خمیر مایه خشک ۵ گرم
شیر ۳ قاشق غذاخوری
سس وانیل به میزان لازم
دانه کوکنار و پودر قند به مقدار لازم

دستور تهیه گرمکنودل خوشمزه

ابتدا همه مواد را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا از یخچال خارج شوند. بعد از نیم ساعت، شکر، خمیر مایه و شیر را در یک کاسه بریزید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا مخلوط شوند.

در این حین، تخم‌مرغ را با آرد، کره و نمک مخلوط کرده و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. بعد از ۵ دقیقه، مخلوط شیر و خمیر مایه را به مواد دیگر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست و صاف شود.

روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جایی گرم نگه دارید. سپس سه لیوان آب را در یک قابلمه بریزید و بگذارید با مقداری نمک بجوشد.
بعد از یک ساعت، خمیر را روی یک سطح صاف قرار دهید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل توپ درآورید و وسط آن را با مربا پر کنید. سپس قسمت سوراخ را خوب ببندید تا مربا بیرون نریزد.

دسر اتریشی

بعد از آماده شدن خمیرها، آن‌ها را به آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزد. اگر آب کم است، می‌توانید خمیرها را برعکس کنید تا طرف دیگر هم بپزد.
سپس خمیرها را از آب خارج کنید و با استفاده از دستمال پارچه‌ای آب اضافی آن‌ها را بگیرید.

یادتان باشد که از دستمال‌های پارچه‌ای برای این کار استفاده کنید و سپس آن‌ها را در ظرف بچینید. بعد از کمی سرد شدن، می‌توانید گرمکنودل را با سس وانیل، دانه کوکنار و پودر قند تزئین کرده و سرو کنید.

نکات مهم در تهیه گرمکنودل

  1. گرمکنودل یکی از دسرهای مدرن است و طرز تهیه آسانی دارد و می‌توان گفت دسر سالمی است و بدون روغن تهیه می‌شود.
  2. برای تهیه این دسر حدوداً ۲ ساعت زمان نیاز دارید، زیرا مواد اولیه به حدود ۱ ساعت زمان نیاز دارند تا آماده شوند.
  3. زمان پخت این دسر حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است و اگر تعداد دسرهای شما زیاد باشد، زمان بیشتری طول می‌کشد.
  4. مواد ذکر شده برای ۴ نفر کافی است و اگر مایل هستید، می‌توانید مواد را برای تهیه گرمکنودل بیشتر به نسبت افزایش دهید.

تهیه دسر زمان زیادی نمی‌خواهد و معمولاً می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان‌ها دسرهای خوشمزه‌ای تهیه کنید و از آن‌ها لذت ببرید. دستور تهیه گرمکنودل هم زمان زیادی نمی‌برد و از جمله دسرهای خوشمزه‌ای است که طرفداران خاص خود را دارد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

مواد لازم گرمکنودل اتریشی با سس وانیلطرز تهیه گرمکنودل خوش طعم (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا